TAKİP
AhChenUzumluKekim çok güzel yazmışsın nasıl okudum bitti anlamadım. 2. Yide okudum fakat yeni post açıp part1-2 die adlandırsan daha kolay bulunur. Ben bakayım yazmışmı die girdim şans eseri yorumda gördüm 2. Bölümü 3. Bölüm için ayrı post açarmısın☺️ Eline emeğine sağlık🥰
ZRaporu s.lak s.lak konuşma bee 😂 allahım inşallah bu yazdığım için linç ya da askı yemem 😂
AhChenUzumluKekim demek ki mandalina soymaktan baska yeteneklerinde varmis😂
ZRaporu nasıl da tanımış beni :)) hadi bi şiir yaz :)) mevsim kış.. karla ilgili olsun 😎😎😅
Mathilda’nin Zeynep’i geldi aklıma onun knksi da zeynepti sanırım 🤭 zeynolardan uzak durun
AhChenUzumluKekim kelime seçimlerinde ufak tefek hatalar var, düzenlemelere ihtiyaç var ama ilk yazınız sanırım okadar da normal. Bol bol kitap okumanın faydası olacaktır.mesela ardı sıra iki cümlede okul yolunu tuttum geçiyor,olmamalı . Bir de ben karakterleri öncelikle biraz tanımak isterdim sonra bu aksiyonlu kısımlara giriş olabilirdi.Konu seçiminiz güzel, sürükleyici😊 hikayenizin devamını bekliyorumm nedir bu 05 😄
bitterdelisi24 yok artık falım sakızı mıyım kızım ben 😁
ZRaporu ohh be alınmamışım sorun yok 😂
ZRaporu hahaha :) estagfurullah posta gazetesi köşelerinde yazardı ya 😅😅
ZRaporu şiir yazmak çok güzel benimde ilgi alanım çok seviyorum 😍
Neler dönmüş yahu 😂
Lavinia_ ah🌹❤🙁 alah rahmet eylesin
Ariel Çok teşekkür ederim 🌹 inşallah geliştiricem kendimi 😊
Yorumcuanneniz bekarken çok yazardım. Evlendiğimde çocuklardan dolayı ilham beni görse kaçar oldu.🙈
bitterdelisi24 ordaki şiirler efsaneydi zaten. Bi haydar dümen bir burç yorumu bir de şiirleri okurdum.😅 bulmacasını çözmeyi de çok severdim. 🙈