Cansu37 hastane ye gitmeyip test yaptirmazsaniz biz nerden bilelim korona misiniz degil misiniz? Yani dedikleriniz korona belirtisi ama burdan test yapamayiz ki size

Bende yeni gecirdim covidi evet terleme cok vardi vucut idrar yoluyla ve ter yoluyla atiyor bol su tüket çok agrin olursa parol ic onun disinda agri kesiculer daha tetikliyor hastaligi aklinda bulunsun ayrica ben hala koku alamiyorum dort gun oldu atlatali yapacak bisey yok

Cansu37 Testte bir şey yok ki. Saniyelik bir çubuk giriyor burnunuza o kadar. Testten değil Corona’dan korkun. Ayrıca diğer insanlara bulaştırıyorsunuzdur böyle. Vebale girmenin gereği yok.
    C vitamini ve D vitamini takviyesi yapmanız gerekiyor.

Nietzsche, başlığı Bakarmsnz lütfen (tat alamama) olarak değiştirdi.

Valla kusura bakmayın ama sizin gibi insanların bilinçsizliği beni aşırı sinirlendiriyor aynı benim kayınvalidem gibi o da test yaptırmaktan korktuğu ve yaptırmadığı için korona olduğunu anlamadık ve bize de korona geçti 3 gün kemiklerim ağrıya ağrıya geçirdim hastalığı sonuçta markete gidiyorsunuz işe gidiyorsunuz insanlarla temas ediyorsunuz sizde korona varsa başkasına da bulaşıyor lütfen testinizi yaptırın ve hastaysanız karantinaya girin.

Marbled dısarı cıkmıyorum ki hissettigim an zaten cıkamadm bas donmesıyle basladı konuşmamda kekeleme olustu annemlerdeydm annem sakat umarım ona gecmemiştir

Nurisdeniz34 kardesım hasta olsamda olmasam da zaten cıkmıyorum dısarı evdeyim ben merak etme tek kendimi düğünmüyorum herkezin saglıgı onemli benm için evde izole ediyorum kendimi artık koronaysamda degilsem de yapacak bisey yok

Cansu37 şuan verilen karantina süresi 7 gün, sizde 7 gün asla dışarı çıkmayacaksınız öyle mi?

Cansu37 covit olmuşsunuz. test verin netleşsin. karantinaya girmeniz gerek. annenize de bulaşmış olabilir. onun da belirtisi varsa test verebilir. testte korkulacak birşey yok acı sıfır. içiniz ragat bir şekilde gidin testinizi verin eczacınızı arayıp gerekli takviyelerinizi ondan istetin ve bulaş riski için lütfen evde kalın. geçmiş olsun