• Muhabbet
  • Maksat gırgır şamata 👻🌸

Akrep bir tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzel olur 😂😂😂

1dost dolmuş deyince bnmde aklima ünü maceram geldi😂😂 bir ara dolmus bekliyorduk😂😂😂 zaten sonuna kadar dolmuştu ahsshshs sonra bindik tıklım tiklım hanim ablanim biri sinirlendi “ bune tursu bidonu gibi doldurup doldurup duruyon” diye😂😂 arkamdaki gencler abla hiyar lazim mi diye cevap verdi ajhsgshshshsjshdh dolmuşca karakolluk olmustuk😂

1dost Hahahahah ionlardan biri benim..

Olivetti Aslaa 😂😂 Bi kere biri artık cinnet geçirip şey demişti hiç unutmuyorum abii otobüsün kapısına dayamışız götüm kapının arasında kaldı öyle gidiyom sen hala ilerleyin diyon 🤣🤣🤣

Redkids Ayyyy koptum ahh o otobüslerde ne muhabbetler dönerdi hele bide yol uzunsa 😂😂😂

1dost fkfkfkdkdkfk bir kere de önümde bi adam vardı götü dönük vaziyette . Şöför ilerleyin dedikçe adama yaslıyordum penguen dansındaki dayı gibi bi gittim bi geldim kaç durak 😂😂😂😂

Akrep Ama güvenmiyosan anlatma zaten be gardaş ne ayak yapıyon 😂😂

1dost 15 yıllık dostum bu arada hahahahah sorun bende ya istemsiz😂

Olivetti Yeminle
                  gözümde canlandı 🤣🤣 dayıda durumdan memnun senin dansına eşlik etmiş sessizce 😂

Kuzulkurt Bi ara araba çıkacak diye biriktiren arkadaşım vardı. Bizim yediğimiz dondurmaların çubuklarını bile alıyordu hahahahha sonuç bilmiyorum hayatımda olmadığına göre çok zengin olup beni unutmuş olmalı😂