Kızlar lütfen lütfen bakın çok endişeliyim 😢
[silindi] kızım 8 aylık olmak üzere hiç karın üstü durmadı sevmiyor. Belki sizinki de seviyordur😊
[silindi] bebeğin daha çok küçük annesi yapma lütfen sürekli bu böyle mi olmalı söyle mu olmalı derken şimdiki zamanini kaçırırsın merak etme annesi o zamanını bilir her şeyin ve vakti geldikçe yapar. Unutma her bebek kendine ozgudur😍🙃
[silindi] 8 aya kadar dönmemesi normal. Kızım 9 aylıkken dönmeye başladı 11 aylikkende yürüdü
[silindi] cok normal no problem
[silindi]
dolapfaresi ilk çocuk ya çok endişeleniyorum 🙈
[silindi]
Akrep benim kızımda kilolu ondan mı acaba😃
[silindi]
Prensannesiii ayy çok sağ olun valla içimi rahatlatınız haklısınız vallahi bir etrafımdaki insanlar aaa bu kız hala dönmüyor falan diyince ondan da endişelendim
[silindi] zamanı var illaki dönecek diyin o etraftakiler hiç bitmez😊 ve gerçekten bu güzel anların tadını çıkar benim oğlum 20 aylik ilk başta emeklemedi falan herkes dedi niye emeklemiyor. Bu geç yürür falan dediler hiç kulak asmadım inan. Dedim demekki sürünerek dönerek daha rahat😀😀 ve 1 yaşında yürüdü yani sana demem o ki o etraftakiler hep akıl verecek hep diyecek bizim xocuk bunun yaşındayken şöyleydi böyleydi cevabınız tek olmalı her çocuk kendine ozel😇 bebeğin ve sen zamanın kıymetini bilip iyi geçirin yeter gerisini takma bile 😊
[silindi] normal canım çocuktan çocuğa değişkenlik gösterir böyle durumlar