Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey
Madampink kayinvalidem bize gelince dusa girdi .kabinde giydigi terliklede salona kadar geldi. O an ölesim geldi. Kendi icimde firtinalar koptu cinnet gecirdim. Yani bukadar pasakli olmak icin çabaliyolar mi anlamiyorum beynim yaniyo düsündükce. Neyseki gidince bütün evi kaldirip yikadim sildim bi perdeler kaldi.🤮🤮
Madampink bize gelen küçük bi çocuk akvaryumumdaki 3 tane balığı da eline alıp sıkıp oyun oynayıp öldürmüştü🤦🏽♀️
- Düzenlendi
@Annafreud Anilla kız bu çocukların anneleri nerede 😬
Madampink Bize gelen misafir degil ama .Gittiğim misafirlikteki 2 buçuk yaşındaki çocuk babasının bira şişesini içeri getirip anne aç demişti .Annesi baya bi utanmıştı napcagını şaşırdı 😄
Madampink Ay aklıma geldi dur .Bi akrabamız abdest almak için banyoya girdi çeşmeyi açmış ama fıskıye acıkmış 😂kadının başörtüsü komple ıslak geldi yanımıza cok gülmüştüm söylenmişti baya 😂
Madampink ay ev gezmeleri zaten hiç benlik değil de bu tarz kadınlar çok cahil ve umarsız değil mi ya ben şok 😳
Madampink kızımın mevlüdünde kim girdiyse tuvaletin kenarına yapıp bırakmş bizim ev dublex üst kattaki tuvaleti sadece biz kuşlanırız o kalabalıkta kim girdiyse blmiyorum bi taraflarnı sildiği peçeteyi bildiğin kenara koymuş. 2 aylık bebemle birde ev temizledim. Bidaha töbe ettim evde okuma yapmaya. 💆♀️ adamı soğutuyolar toplu şeylerdn 😅