• Muhabbet
  • Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey

Madampink tuhaf birşey şöyle , eve gelen en yakın arkadaşımın kızı daha 1 buçuk yaşında biz sohbet ederken kaşla göz arası yatak odasına gidip çekmeceden prezervatifi getirmişti bize 🙄🙄🙄 en utandigim an diyebilirim ne ben nede annesi farkında değil kızın ortadan kaybolduğunun ondan sonra akillandim annesinden önce hep ben takip ederim 😂 çocuğu

Madampink bi tane çocukta yatak odama girmiş iç çamaşır çekmecesinden sütyenimi almış kafasına takmış şapkaaaa taktıımmmmm die girdi içeri … 3-4 yaşlarında .. Uf

Madampink evet artık misafir gelince yatak odasını kitleyip anahtarı saklıyoruz 😂😂😂😂

Madampink eşimin memleketten gelen yaşlı akrağğğğğğğğbaları önce tüüüm evi gezip sonra da tek tek mutfak dolaplarımı açıp yorumlamışlardı bu arada oldukça fazla dolap var, kayınvalidem ise o esnada yerin dibine girmişti 😅 yaşlı oldukları için çokta şey etmedim ama aklımıza geldikçe güleriz hal ve hareketlerine 😁

Madampink iki üç tuvalet kağıdını bir anda tuvalet deliğine atınca tuvalet tıkanmıştı..

Sanırım en boktan yaşadığım misafir anım, evimde sigara içilmez demiştim aradan 5 dk sonra kaynanam tütün yakınca g*t etti beni bir nevi. O gün ev kırathane gibi olmuştu

Madampink yemeğe misafir vardı alkol istemisti hadi neyse getirdim icti etti sarhos oldu balkonda naralar attı sonunda banyoda istifra etmiş tabi benim sabah haberim oldu, duvarlar kuvet çekmece içlerine kadar heryer pislik içinde kalmış gayet rahat temizlemeden sabah bisey yokmus gibi çekip gitti. Sinir olmuştum en tuafima gidende arkadas cekmece icinde ne aradinda icine ettin