Ariel Tikitaka ‘bir fırtına tuttu bizi’ ‘nazende sevgilim’ ‘muharrem aslan-ben gönlümü sana verdim’ ilk aklıma gelenler..
Ariel incilikaftan ahh Kamuran akkor.. Çok severim❤️ nostalji olup da sevilmeyen bir şarkı yoktur sanırım🌸
Marbled Birmelekannesii İlk bebeğimi kaybettikten sonra bunu çok dinlerdim. 🥺 “Seni unutmaya ömrüm yeter mi…” “Benim kaderimde ayrılıklar var. Kime bağlandıysam ayrıldı yollar…” Gece gece aklıma geldi o günler…
Birmelekannesii Marbled yaa çok özür dilerim 🥺 Çok üzüldüm şimdi acını ortaya çıkarmış gibi oldum.. bende çok sevdiğim bir insanı kaybettiğimden beri dinliyorum bu şarkıyı. İçime içime işliyor hep 🥺
Marbled Birmelekannesii Aa estağfurullah o anlamda söylemedim. Bazı şeyler hiç unutulmuyor şarkı olsa da olmasa da… Şarkı ağlamak için bir bahane sadece. 🥺
Aspirin deleted77 ne zaman dinlesem içime dokunur ama bir hatıra canlanmasa da sebepsiz etkiler beni. Cem adrian bambaska sanatçı
deleted77 Aspirin bende yeri bir anısı olması lakin Cem adrian da mükemmel bir performansa sahip 👌🏻☺️
Littlepanda Tikitaka arkadaşlar birbirinden güzel şarkıları paylaşmışlar bendende Onur Akın-Yağmur Yüreklim hepimize gelsin 😌