eus93 Ozge49595 sezaryen olacak çünkü kanamalarım nedeniyle zaten normal doğum da yapamayacağım. 40 günde umarım dikişler iyileşir 😪
Ozge49595 eus93 korkma iyilesir icini ferah tut bebisini saglıkla alırsın insallah hersey olacak cok gğzel olacak🥰🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Orange-woman eus93 biz iki gebeliğimdede doktorun herhangi bir yasak koymamasına rağmen ilişki yaşamadık 9 ay artı 45 gün sonra oldu ikisindede sadece hafif bir acı oldu acı bile denilemez minicik sorun olacağını sanmam
Onebaby eus93 bencede sorun yasamazsiniz stres korkuyla kendinizi kasmissinizdir. Zamanla hersey yoluna giricektir. Saglikla gelsin miniginiz 🌱
2bebelianakurt eus93 2.hamileligiö 20.haftadan itibaren yasaklı gecti sezeryan oldum 50 günlük felanken ilk ilişki oldu biraz zordu acıkcası ilk gece gibiydi ama kasmamak gerekli ben biraz rahat oldum kremde kullandık ilk olcagı için sonra kolaydı
2minikmucize eus93 kedinizi sıkmışsınızdır vajinal ultrasonda ben sıkmıştım felaket ağrım oldu ilk ilişkide hemen yapmayım eşim çok bekledi beni korkuyordum baya dikiş vardı psikolojik olarak rahat olun gerisi gelir 50 gün fln olmuştu o kadar sıktım ki kendimi kanamam oldu sonra rahat oldum hiç acı hissetmedim
Kelebeginsesii37 eus93 eşim askere gittiği zaman 6 ay yoktu ve 6 ayın sonunda yaptığımızda ben acı hissetmemiştim
Polyannacilik Ozge49595 valla bende normal yaptım 40 im çıktıktan sonra çokta rahat ilişkiye girebildim bence korkutmalyalim bayanı kişiden kişiye değişebilir bu durum yine kendisinin elinde on sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa o kadar rahat bı ilişki yaşar
Ozge49595 Polyannacilik yok yok biliyorum sadece bi kac kisiden duydum niyetim kimseyi korkutmak degil ister istemez dikiliyor daralıyor insanım canı acıyor siz sanslıymıssınız
Poinella eus93 sezeryandan sonra ilk iliskide yanma oluyo yani bende oyle oldu ama hemen geçiyo kasma kendini
Melisa10 Ben normal doğum yaptım 45 gün sonra falan oldu ilk ilişkimiz benim canım çok yandı dikiş yeri değil diğer tarafım çok ağrıdı eşimde halimi görünce bırakmıştı doktor normal rahim yorulduğu için dedi geçermiş zamanla hala tuvalette dikişlerim ağrır