2bebelianakurt Blondie ayy sende ben gibisin cnm oglum 22 aylık kücük oglum 5 aylık 😂😂😂yardım eden var mı yoksa tek mi bakıyorsun ben Cook zorlanıyorum hep annem gelir saolsun yan binada uyandıkları zaman hemen ararım
Zynpblg 2bebelianakurt 28 yaşındayım 10 senelik evliyim 3 evladım var 2 erkek 1 kız. En kıdemli benim galiba 😂
2bebelianakurt Zynpblg evet simdiye kadar siz cıkttınız nasıl tecrübe paylaşsın bizimle 10 yıllık evli olmak nasıl 😂
Birdeliiii Günaydın. 25 yaşında bir paşa annesi ve makeup artistiyim 😍 resim atan canimlar maşallah co güzelsiniz
Papatyaaa_ 2bebelianakurt Oy maşallah sana💜 Bende pek resim atma taraftarı değilim çünkü tanıdık çok çıkıyor 😂 Ben İstanbul’da oturuyorum. 24 yaşındayım 3 aylık bir meleğim var. Bazen Antalya bazen Ankara’ya da gidip geliyoruz. Hepiniz çok tatlısınız. Memnun oldum 💜🌸
2bebelianakurt Papatyaaa_ bende memnun oldum cnm benimde ablam Antalya da cok gitmek istiyorum ama 2 cocukla cesaret edemiyorum
Ariel 2bebelianakurt bende memnun oldum☺️ fotoğraf atanlar hepiniz çok tatlısınız bende atmak isterdim fakat tanıdık çıkabilirrr😁
Blondie 2bebelianakurt annem var balkonunu görüyorum öyle yakınız birbirimize ama çalıştığı icin fazla gelemiyor bugun geldi cocuklarla ilgilendi gitti çoğu günler hep ben ilgileniyorum malesef yoruluyorum ama yapacak bisey yok😏😂