alonedark Aslan kız senın kocan harbı salak yanlış anlamada çok güzelmişsin elındekının değerını bilmiyor oda
Zeynooo03 2bebelianakurt 34 yaşındayım 5 çocuk annesiyim 14yıllkevliyim adanadan katılıyorum bence en kıdemli benim ayrıca benimde son numaralar ikiz🥰
Poinella Zeynooo03 ay herkes 20li yaslardayim yazinca kendimi cok buyuk hissetmistim 30 yasindaym bende gel sarilalim kardesim🤣 sen bayaa kidemlisin 5 cocuk masallahhh size
Ariel 2bebelianakurt bende memnun oldum☺️ fotoğraf atanlar hepiniz çok tatlısınız bende atmak isterdim fakat tanıdık çıkabilirrr😁
Zeynooo03 Poinella sarılalım kardeşim 😂😂allahtan minyonum hiç göstermiyorum yaşımı amaaan önemli olan insanın ruh yaşı bence🥰
Esme11 Yapmayın arkadaşlar kaldırın fotoları burda herkes sizin kadar iyi niyetli değil maalesef 🥺hepinisde çok güzelsiniz masallah
Nietzsche Bende fotoğrafların kötüye kullanılabileceğinin ihtimalini hatırlatmak isterim. Kaldırmak isteyen bana yazabilir.
Kuzulkurt Nietzsche Bencede kaldırsınlar psikopat, ruh hastası çok burda 🤦♀️ Fake fotoğrafımızı bile kötüye kullanan var 😑