• Muhabbet
  • Gözyaşlarımı helal etmiyorum

Nurisdeniz34 ne geri kafalı pis insanlar var ya okurken sinir oldum resmen. Eşinin dedigi gibi onu bırakıp gitmeyeceksen kayınpederinin isminin yanına kendi istedigin ismi koy ve kendin o ismle hitap et

Nurisdeniz34 senın koyacağın ısım ve kayınpederin ısmı ne kı canım merak ettim bıde herkes çocuğuna kendı ıstedığı ısmı koyar yanı sankı kayınpederın mı doğuracak kı küsüyor öyle

Nurisdeniz34 bu dediğim digru değil ama çiviyi çivi söker canım hiç üzülme sende şart koş oglum ismini taşıyacaksa oğluma ayrı bana ayrı doğum hediyesi isterim de en pahalı şeyleri iste yapmazsanz hiç gelinim torunum demeyin de şakaya vurarak de madem öyle

Nurisdeniz34 siktir git diyebiliyorsa kolayca sende durma o zaman ailen arkandaysa cek git bakalim ne yapacaklar??

Kayinbabanin ismi ney koymak istedigin isim ney?

Bana kalirsa iki isim koyma cunku sen kendi istedigin isimi de ekleyip o isimle cagirdiginda daha da zitlasmalar baslicak. Ya bu deveyi boyle gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.. Ya kabul et ismi o olsun ya da istemiyorsan koymicaksin sonucuna katlancaksin.

Nurisdeniz34 nefret ediyorum Bu babanin annenin adini koymak ne o yani koyunca cok mu sevildigini saniyorsun sacma sapan geleneksellestiirlmeye calisan igrenc bi sey bu

Nurisdeniz34 yıl olmuş 2022 devir olmuş bilmem kaçıncı yüz yıl hala böyle kafalar var olmaya devam ederse ülkece bizden bi cacık olmaz net.Millet hangi dertlerle uğraşıyor bizim ebelerimiz dedelerimiz nelerle ah ahh🤦‍♀️

Nurisdeniz34 Ben oğluma kayınpederimin ismini koydum yanına da başka isim istedim. Ama kendim istedim gönlüm vardi yani böyle zorlamak o kadar sacma geliyor ki sen dogur onlar adını koysun

Nurisdeniz34 9 ay karnında onca cileyle taşıyan sensin doğuracak olan sensin geceleri uykusuz kalacak olan sensin sütünü emzirecek olan sensin bütün gününü geçeni gunduzune katacak olan sensin onu yetistirecek ona ilk öğretmen olacak sensin Ama ismini koymaya bile hakkın yok öyle mi bir de s.git diyor ?! Kusura bakmayın da ne kadar karaktersiz eşiniz . Babasına düşkün olur bir insan anlarim ama karısına s.git diyecek kadar da değil ! Çıldırdım burada . Asla ödün vermeyin. Küssün geri kafalı bunaklar. Böyle birşeyden dolayı küseceklerse hiç durmasınlar hemen kussunler bir isim için evladına kusecek olanin babaligi da kayinpederligi de batsın !

Nurisdeniz34 anlamadığım şey taşıyan seennn doğuran sen çocuğa ömür boyu bakacak olan sen kime ne isminden allah aşkına küserse küssün torunundan mahrum kalır olur biter

Nurisdeniz34 kulağına babasının ismini okutun yani o sizin çocuğumuz bunh eşinle konuşman lazım neden evlendi aşlesinin sözünü bu ladar dinleyecekse senin bi söz hakkın yok mu yanş bu çocuk üstümde tamam koy diyebilirler ama ğstüne bu kadar baskı yapılamaz yani eşinin ailesine de tavrını net koy bence o sizin çocuğunuz ve bu durumlar çok eskide kaldı bende oğluma istediğim ismi koydum eşimle ama kulağına vefat eden babasının adını okuttum gönlü olsun eşimin diye yani sana karşı kaba davranması da bu kpnu da çok aşırı saçma eşinle düzgünce konuş bence sakin oldupunuz bi anda ailesine karşı da tavrını koy

Nurisdeniz34 çocuklarımın isminde hiçbir hakkı yok kimsenin hepsini ben koydum hepsi de yabancı isim bizimkiler de yüz çevirdiler gavur musunuz bu isim ne diye ama umrumda olmadı açıkcası

Nurisdeniz34 tek değilmişim demek ki.. cok iyi anlıyorum sizi…
    İkinci oğluma kayınpederimin ismini koydu eşim benim rızam olmadan…
    İkinci bi isim koydum sırf o ismi söylememek için…kayınpederimde zaten ilk oğlumdan beri istiyordu…
    Kendi adını bi eşim birde kendi söylüyor…
    Herkes benim koyduğum isim ile sesleniyor..

Eşim yüzünden hem iki isim koydum hem hamileliğim stresli geçti sırf bu isim yüzündencbebek karnımdayken bile sevemedim ısınamadım. Psikolojim bozuldu..
    Kayınpederim normalde iyi insandır sma huysuzlugu aksiliğide csbası ısınamıyorum adama…
    Bende hakkımı helal etmedim etmiyorumda etmemdee….ne kadar geri kafalılar. Ben kayınpederimin ismi için mi doğurdum ..
    Bak şimdi yasadıklarım gözümün önüne geldi yine sinirlendim..

Nurisdeniz34 sana onu yap bunu yap diye fikir beyan etmek istemiyorum canım ama sadece bir şey paylaşacağım eşimin babasının ismi tayfun ama kimlikte İbrahim eşim bile babasının gerçek ismini okul zamanlarında öğrenmiş babaannesi doğum yaptığında dedesi kimliğe İbrahim yazdırmış babaannesi de hep tayfun diye seslenmiş herkese de ismi tayfun demiş tanıyan herkes ismini tayfun diye biliyor ben bile evlilik işlemleri yaptırırken öğrendim 😊 eşinin yaptığı şey büyük kabalık ama erkekler ilerisini gerisini düşünemiyor otur karşısına siniriniz geçince konuşun eminim orta yolu bulacaksınızdır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin