• Muhabbet
  • Gözyaşlarımı helal etmiyorum

Nurisdeniz34 çocuklarımın isminde hiçbir hakkı yok kimsenin hepsini ben koydum hepsi de yabancı isim bizimkiler de yüz çevirdiler gavur musunuz bu isim ne diye ama umrumda olmadı açıkcası

Nurisdeniz34 tek değilmişim demek ki.. cok iyi anlıyorum sizi…
İkinci oğluma kayınpederimin ismini koydu eşim benim rızam olmadan…
İkinci bi isim koydum sırf o ismi söylememek için…kayınpederimde zaten ilk oğlumdan beri istiyordu…
Kendi adını bi eşim birde kendi söylüyor…
Herkes benim koyduğum isim ile sesleniyor..

Eşim yüzünden hem iki isim koydum hem hamileliğim stresli geçti sırf bu isim yüzündencbebek karnımdayken bile sevemedim ısınamadım. Psikolojim bozuldu..
Kayınpederim normalde iyi insandır sma huysuzlugu aksiliğide csbası ısınamıyorum adama…
Bende hakkımı helal etmedim etmiyorumda etmemdee….ne kadar geri kafalılar. Ben kayınpederimin ismi için mi doğurdum ..
Bak şimdi yasadıklarım gözümün önüne geldi yine sinirlendim..

Nurisdeniz34 sana onu yap bunu yap diye fikir beyan etmek istemiyorum canım ama sadece bir şey paylaşacağım eşimin babasının ismi tayfun ama kimlikte İbrahim eşim bile babasının gerçek ismini okul zamanlarında öğrenmiş babaannesi doğum yaptığında dedesi kimliğe İbrahim yazdırmış babaannesi de hep tayfun diye seslenmiş herkese de ismi tayfun demiş tanıyan herkes ismini tayfun diye biliyor ben bile evlilik işlemleri yaptırırken öğrendim 😊 eşinin yaptığı şey büyük kabalık ama erkekler ilerisini gerisini düşünemiyor otur karşısına siniriniz geçince konuşun eminim orta yolu bulacaksınızdır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin