Revane Yenigelinnn bende Ilk bawlar kocamla yataga girdigimde bile utaniyordum ama wimdi hic mesafemiz yok cok wukur evliligimizdende memnunuz
Yenigelinnn Revane evet bir süre sonra insan alışır heraşde şimdi insan bişeyler teklif etmeye utanıyor
Revane Yenigelinnn bende oyleydim😁kocam yakin durdukca ben kaciyodum😁😁Sora aliwdim ozur dilerim gousume dokununca kendimden geciyodum o da o, iwini goruyodu😁😁😁
Deletedmom3 Yenigelinnn göğüs, klitoris, boyun bayanların en etkilendiği yerler. Açıkca söyleyip eşimize uyarmasını istemeliyiz.yada ben kendim dokunuyorum ilişki esnasında kendi göğsüme veya klitoris olan noktaya. Eşim dahada coşuyır beni zevk alırken görünce. Ufaktan inlemede oldumu tamamdır.
Revane Nasibacva Menimde hormonum kiwi hormonuna gedirdi diyene daha hiss elemirdim indi wukur evvelki kimidi mualice aldim Allah siznen bele yaxwi insanlarin canini sag elesin qaynanamin iw yoldawi hekim adi demiwdi onun yanina gedirem
Nasibacva Revane mende hormanlardan yeni vermişem hamsı normaldı. Di gel 90% sinede hecne hiss etmirem.
Revane Nasibacva Sende bagiwla baci yoldawina dene agzina alsin iki uc defe somursun hissin oyanacaq soradan
Revane Nasibacva He baci sen onda deqiq yolan deyim niye cunki mende yoxlandim sumqayitda dediler hecne yoxdu ama Yeni gunewlide 24 nomreldide eledim ne qeder problemimi cixartdi e menim ne qeder ora dugun edir analizi
Nasibacva Revane bacı 2defe hormon vermişem. Birini saglam ailede birinide neftçiler. Xestexanasında. Hamsı normal cıxdı.
Revane Nasibacva He cox wukur meni o qeder pulumu yediler haram xowlari olsun sehv cixartmiwdilar analizlerimin cavabini sora yeni gunewlide verdim neler cixmadi eh
Gamze88 Deletedmom3 bende öyle yapıyorm ,hatta ilişki sırasında onunkini elimle klitoriseme değdiriyorum,sürtüyorum hem benim cok hoşuma gidiyor hemde eşim beni öyle görünce daha cok istekli oluyor ,kulagınada söylüyorum bu noktayı unutma die😁