Çok çok sinirliyimmmmmmmn
mamacita yani eşiniz emek bile vermediği yerden gelen paranın hesabını yapıyor bi ilginç. O para sizin hakkınız eşinize bile vermeyin. Yırtmak ne demek o nasıl bir lüks ya.
- Düzenlendi
Bence aileniz kocanıza parayı verip ortaklikligi bitirsin yoksa böyle cok.daha sorunlar çıkar eşiniz anlayışlı degil. Iki tarafın ortasında kalmazsınız
mamacita hak etmiyor çünkü kesinlikle vermeyin. Yiyin için keyfinize bakın. El adamını düşününce böyle oluyor işte.
bence de bitirme bi hesap ac oglunun uzerine ona yatir kocana da bir daha verme sanki nr olacak ha 1 gun once ha 1 gun sonra bu erkekleri anlakiyotum kendi ailesi olsa olsun ya nasil olsa atar der ama kizin ailesine gelince isler degisiyor
mamacita rol degıstırmıs senle resmen :) genelde kadınlar yapar bunu.. bence kendı haline bırak yaptıgı hıc normal degıl sessiz kalarak anlt .. yırttıgı paraya o kadar muhtac olan ınsan varken , yaptıgı cocukluk .
Vallahi ben burada sinir oldum, para yırtmak nedir ya, birdaha asla eşinize paranın p sini göstermeyin. Ortaklığı da bitirmeyin sakın.
Cocuklarinaasikanne aynısını bende söyledim. Öyle gercekten
bitterdelisi24 kesinlikle. Konuşasım bile yok onunla zaten 😐
Manuka10en Elinin korunu görür bundan sonra s.ktirsin 😂
mamacita biraz zaman ver kendıne normaldir , kim olsa öyle hısseder
bitterdelisi24 ne cocugu ya benim oglum bile yapmaz valla😂😂para para diyo oglan 😂