Dilan3019 İstanbula dönmeyi hiç istemiyorum son olanlardan sonra. Ne yapicam bilmiyorum

mamacita eşin çok büyük bir yanlış yapmış. Eşini sen daha iyi tanırsın onunla sağlam bi konuşma yap mutlaka birdaha ne annenden ne ailenden seni kıskanıp yada böyle düşüncelere kapılmamak için. Şahsen benim başıma gelmiş olsa bu durum eşimin burnundan fitil fitil getirirdim.

Dilan3019 hiç muhattap olmuyorum zaten ve bu ilk vukuati değil. Bana ve oğlumuza çok düşkündür neredeyse tapar ama bazi davranışları beni çok uzaklaştırıyor. Çok arada kalıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin

mamacita yani eşiniz emek bile vermediği yerden gelen paranın hesabını yapıyor bi ilginç. O para sizin hakkınız eşinize bile vermeyin. Yırtmak ne demek o nasıl bir lüks ya.

Deleted16 normalde eşime vermiyorum zaten ama bu ay ödemelerimiz vardı ve bende ödemesi için gönderdim ama pişman oldum. Bir daha asla vermeyeceğim veya ortaklığı bitireceğim. Ailem ile para muhabbetine girmeyi sevmiyorum çünkü

Bence aileniz kocanıza parayı verip ortaklikligi bitirsin yoksa böyle cok.daha sorunlar çıkar eşiniz anlayışlı degil. Iki tarafın ortasında kalmazsınız

SWiNDLER Parayi ben verdim kocamla alakası yok. Parayı yırtan adama kuruş vermem. İşine baksın. Şimdi de diyor ki ortaklığı bitirme sen çok istedin orayı ben hatamin farkına vardım yamani düşün orası onun geleceği diyor.

mamacita hak etmiyor çünkü kesinlikle vermeyin. Yiyin için keyfinize bakın. El adamını düşününce böyle oluyor işte.

bence de bitirme bi hesap ac oglunun uzerine ona yatir kocana da bir daha verme sanki nr olacak ha 1 gun once ha 1 gun sonra bu erkekleri anlakiyotum kendi ailesi olsa olsun ya nasil olsa atar der ama kizin ailesine gelince isler degisiyor

mamacita rol degıstırmıs senle resmen :) genelde kadınlar yapar bunu.. bence kendı haline bırak yaptıgı hıc normal degıl sessiz kalarak anlt .. yırttıgı paraya o kadar muhtac olan ınsan varken , yaptıgı cocukluk .

Vallahi ben burada sinir oldum, para yırtmak nedir ya, birdaha asla eşinize paranın p sini göstermeyin. Ortaklığı da bitirmeyin sakın.

mamacita yani o kadar saçma ki. Bir kere beden abiniz eşinize yazsın müsait olamadım diye ne alaka sonuçta sizin hesabınıza gelecek para değil mi? Ve para yırtıp atmak nedir ya çocukluk desem değil bu nasıl bir fevri harekettir? Escobar mısın arkadaşım sen bu ne

Mirinda parayi eşime atacaktı borçlarımız vardı onları kapatacakti. İyi niyetli davrandım keşke hiç o parayı kocama göndermeseydim.