Kizlar babamlarla ortak bir işletmemiz var, ve ayın belirli bir günü hesap yapılır kime ne kaldıysa pay edilir. Bende ailemin yanına, sehirdisindan gelmiştim ve hesap kitap yaptık bize kalan parayı abime verdim yarın eşimin hesabına atarsın dedim. Ertesi gün oldu abim dükkanda tek başındaydı ve çok yoğundu parayı atamadi, akşamına bana dedi ki çok yogundim yarın sabah hesaba atarım veya sana vereyim sen at falan dedi yok dedim sen atarsın. Ertesi sabah abim parayı atmaya giderken mesaj atmış bana parayı sana versin istemiyorum diye, bende birşey olduğunu anladım ve dedim ki dün atmadığı içinmi böyle diyorsun vs. Bu dökülmeye başladı yok abin parayı sana vermek istedi bana göndermek istemedi bana akşam mesaj atabilirdi yogundum atamadım falan diye. Salak salak triplere girmiş. Abimin gönderdiği parayı yirtmis atmış. O kadar sinirlendim ki resmen çocuğumun rızkını yırttı attı. Sebebi de beni paraci olarak gördünüz bunu ispatlamak istedim parada gözüm yok falan dedi, ki normalde öyle bir insan değil ama milyar milyar parayı yırttı attı kendini aklamak için. Ben şimdi napayım, ortaklıktan çıkmayı düşünüyorum..