Mrvkrtt Ben 1 sene önce hormonlu spiral taktirdim ama artık neredeyse benim adetimi kesme noktasına geldi hormonlu spiralden bu şekilde şikayeti olan var mı ve bunu çıkarttirınca hemen yerine bakır spiral taktırabilir miyim
2bebelianakurt Mrvkrtt en yaygın olanı bakır spriali siz neden hormonlu kullanıyorsunuz ayrıca hormonlunun geneli adeti keser o sekilde korunma saglar
incilikaftan Mrvkrtt bu sprialler hormonlu hormonsuz ikiye ayrılır doktor kafasına göre takmaz. Hormonlu yoğun adet kanaması olan hastalara takılır, diğeri ise normal regl olan kişilere.
Gecemeay_6 Mrvkrtt bende de hormonlu spiral var fakat yoğun kanamam olduğu için adetimi kessin diye hormonlu takrı doktor ama yine bir faydası olmadı hala aynı kanamalar
Mrvkrtt 2bebelianakurt benim spiral taktirdigim donem pandemi dönemine denk geldi ve bakır spiral yoktu doktor da mecburiyetten hormonlu takti ama son zamanlarda artık iyice rahatsızlık duymaya başladim
2bebelianakurt Mrvkrtt zaten 1 yıl olmus kontrol vakti gelmiş bence bir gidip batırın olmazsa bakır taksınlar
Mrvkrtt incilikaftan benim taktirdigim donem pandemiye denk geldi inaninki bakır spiral yoktu doktor da hormonlu takti