Papatyaaa_ O duyguyu bende biliyorum canım.Bende kacarak evlendim.Düğünümde hicbi akrabam hiçbi ailemden biri yoktu.Tek eşimin tarafıyla düğünüm oldu.Bazen baba evinin kapısına davul zurna getiriyorlar gelin öyle çıkıyorya babasının evinden ben öyle şeyler görünce direk gözlerim doluyor😔Babamın evinden gelinliğimle davulumla zurnamla aileme veda ede ede çıkmadım diye hep ağlıyorum ne zaman bi gelin çıķarken görsem😔Eşimin tarafı sağolsun içimde kalmasın diye kuşak bile bağlandı bana.Kuşağımı abim değil eşimin eniştesi bağladı😔Çok pişman oluyorum ama artık çok geç.Şükürler olsunki ailem konuşuyor barıştık ama nezaman baba evine gitsem bi yumruk düğümleniyor boğazıma.6 yıl olacak ama hala kendimi suçlu hissederim oraya gidince😔Rabbim inşallah yavrularımın kızımın istemesini,sözünü,nişanını,kınasını,düğününü göstersin bana,babasına,abisine amin.Kızımın kuşağını abisi bağlasın inşallah.Annesinin yaşayamadığı güzellikleri evlatlarım yaşasın ve bizde görelim dünya gözüyle.Onların mutluluklarıyla mutlu olalım inşllah🤲😔