Hayat Dersi.
SuperAnnee çoğu postta denk gelen olmuştur. Tecrübelerimden sabit hayat felsefesi edindiğim bir söz: “ az beklenti çok huzur”
SuperAnnee Birden fazla var . Bi tanesini söyleyim 😊 Sen suyun üstünde de yürüsen ,insanlar yüzmeyi bilmiyor diye konuşur .O yüzden insanların ne dediğine kulak asma .
Seven sevdiğini söylesin kadın-erkek farketkmeksizin bugün varız yarın bir ihtimal.💐
Ops para, mal, mülk olmazsa olmaz ama malesef herşeyi alamıyor insan. İnsan gibi yaşamak gerek, insan gibi yaşamayı öğretmek gerek.
Hikayen çok etkileyiciydi. Teşekkür ederim. 🙂
Deleted19 kesinlikle. Ben ne istiyorum. Benim için doğru bu mu diyebilmek önemli. İnsanları memnun etmeye çalışmak zaman israfı diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir zaman memnun olmazlar. İmkansız.
SuperAnnee bu kadar oynamayın , ucunda Oscar yok 👊👊👊
- Düzenlendi
Polyannacilik haklısın. Ne gerek var irademizi zorlamaya. Bizde iplerimizi birilerinin ellerine verelim onlar oynatsın. 2 günlük dünya yorulmaya değmez.
Postuma girip yorum yapınca sana ödül vermiycem ama 😘😂
SuperAnnee hiç bir erkeğe çocuk yapma
- Düzenlendi
Canoo 😂😂 nasihatın en temizinden.
SuperAnnee Canin sağolsun bacım😂🥳🍀
“Kimseyi kınama , senin hikayen daha bitmedi”
SuperAnnee “Hayatınızın hikayesini yazarken, başka kimsenin kalemi tutmasına izin vermeyin”çoğumuzun yaptığı.
2minikmucize sürekli pişman olduğumuz ama arsızlığımızdan her defasında aynı hataya düştüğümüz konu. 😏
Çokluk, çöplüktür!
Ops mükemmel
En güçlü iki savaşçı sabır ve zamandır.