Bizim burda Bi kuaför buz lazer cihazı almış kardeşim iki seansta sonuç almış şimdiden. Yaptıranlar var mı yoksa Alex cihazı daha mı iyi?
Buz lazer yaptıranlar kızlar bakar mısınız?
aydrm 2 seansta sonuç alması çok zor. Dökülmesi iyi olmuştur çıkacak olanları beklesin kardeşiniz. Buz lazer ile alex cihazın kararını biz değil tüylerimiz ten durumumuz karar verir. Kuaförleri çok saçma buluyorum eğitim almışlar mı sertifikaları var mı araştırın. Cihazlarıda 2. El oluyor orjinalliğinden de şüphe ederim ben korkarım valla
aydrm çıkar o tüyler az beklesin. Bir de 45-50 günde bir işlem yaptırsın. Sürekli tarar ışın verirlerse çıkmadığını bittiğini düşünür kardeşiniz. Sık sık gitmesin en azından .
aydrm ben bı merkeze gidiyordum doğum vs yarıda kaldı Alex ile başladım yavaş fan dökülme oldu diot la devam ettim buz lazere de girdim evet çok güzel sonuçlar aldım ve esmer tenli fazla tüy sahibiydim birde ergenlikte regl için ilaç kullanmıştım iyice tüylenme yapmıştı kısacası evet güzel sonuçlar alınıyor şuan 1 buçuk senedir hiç bacaklarımı almadım ellemedim çok inceden sayılacak şekilde var yok her bölge de aynı sonuç elde edemiyorsunuz ama bencede kuaför ler vs riskli ikinci el cihaz kullanıyorlar arkadaşım gitti ve tüm vücudu ara ara yanık izleri oldu sebebini de kızın kendine bağlıyor lar sertifika ve göstermelerini isteyin içiniz rahat etmeden gitmeyin derim
😂 Ben ta evlenmeden önce başladım evleneli 2 sene olacak düşün daha gitmeyince tekrar çıkıyor bikini bölgesi bacaklarım da temelli bitmedi ama uzaktan gözükmez almayınca yakına gelip bakınca gözükür temelli bitmiyor
ipeksi ilk bir kaç seanslarınız 45 günde bir olmalı. Uzmanlar bu şekilde öneriyor. Sonra zaman geçtikçe 45. Gün gitseniz bile tüyler artık geç çıkmaya başlayacağından işlem yapılamaz. Tüy önce çıkacak. Kökleri Olgunlaşacakki cihazın gönderdiği ışınlar o kıl kökünü görsün yakıp patlatsın. Sizin muhtemelen cihazınız ya da işlemi yapan kişiyle alakalı sorununuz var. Bir de örneğin iki bacak toplamda kaç saat sürüyor ona dikkat edin. 1 saatten erken işlem yapmaları sonuç almanızı engeller. Temiz titiz çalışılması lazım.
Deleted16 Bende lazere gitmek istiyorum ama etkili mi tekrardan killar çıkıyormu
ipeksi tüy yoğunluğunuz nasıl peki. Kılları jiletleyip mi gidiyorsunuz ? Orda direk uzun kıllara atış mı yapılıyor
- Düzenlendi
Fatmadnmz09 benim nerdeyse 2 yıl olcak bacaklarım kollarım göğüs ucum ve koltuk altım tertemiz. Genitalde de iç kısımlarda tek tük var o da rahatsız etmiyor ağda yapıyorum bu sürecimde. Belki doğum sonrası çıkarlar bilmiyorum ama şuan tertemiz bölgelerim. Kesinlikle gitmelisiniz. Öncesinde çok iyi araştırma yapın, gidin kliniklere ya da güvendiğiniz güzellik merkezlerine. Sorun karşılaştırma yapın ve başlayın hemen. Çalışanların sertifikalarını mutlaka görmek isteyin. Eğitimli personeller daha iyi sonuç verdiricek size 🙏🏼 Bir de hormanal bir sıkıntınız var mı onun için de kan tahlili yaptırın varsa eğer sürecini etkileyebiliyor. 🌸
ipeksi peki işlemi yaparken jel döküyorlar mı. Ütüleme tekniği mi yani. Yoksa atış mı. Süre çok az geldi bana ya
- Düzenlendi
@ipeksi bir de 5 ay yani 5 seanstır gidiyorsunuz. Kesinlikle sonuç almanız gerekiyordu. Hormanal bir sıkıntı var mı tiroidlerde ya da rahim yumurtalık kisti falan