Buz lazer yaptıranlar kızlar bakar mısınız?
ipeksi ilk bir kaç seanslarınız 45 günde bir olmalı. Uzmanlar bu şekilde öneriyor. Sonra zaman geçtikçe 45. Gün gitseniz bile tüyler artık geç çıkmaya başlayacağından işlem yapılamaz. Tüy önce çıkacak. Kökleri Olgunlaşacakki cihazın gönderdiği ışınlar o kıl kökünü görsün yakıp patlatsın. Sizin muhtemelen cihazınız ya da işlemi yapan kişiyle alakalı sorununuz var. Bir de örneğin iki bacak toplamda kaç saat sürüyor ona dikkat edin. 1 saatten erken işlem yapmaları sonuç almanızı engeller. Temiz titiz çalışılması lazım.
Deleted16 Bende lazere gitmek istiyorum ama etkili mi tekrardan killar çıkıyormu
ipeksi tüy yoğunluğunuz nasıl peki. Kılları jiletleyip mi gidiyorsunuz ? Orda direk uzun kıllara atış mı yapılıyor
- Düzenlendi
Fatmadnmz09 benim nerdeyse 2 yıl olcak bacaklarım kollarım göğüs ucum ve koltuk altım tertemiz. Genitalde de iç kısımlarda tek tük var o da rahatsız etmiyor ağda yapıyorum bu sürecimde. Belki doğum sonrası çıkarlar bilmiyorum ama şuan tertemiz bölgelerim. Kesinlikle gitmelisiniz. Öncesinde çok iyi araştırma yapın, gidin kliniklere ya da güvendiğiniz güzellik merkezlerine. Sorun karşılaştırma yapın ve başlayın hemen. Çalışanların sertifikalarını mutlaka görmek isteyin. Eğitimli personeller daha iyi sonuç verdiricek size 🙏🏼 Bir de hormanal bir sıkıntınız var mı onun için de kan tahlili yaptırın varsa eğer sürecini etkileyebiliyor. 🌸
ipeksi peki işlemi yaparken jel döküyorlar mı. Ütüleme tekniği mi yani. Yoksa atış mı. Süre çok az geldi bana ya
- Düzenlendi
@ipeksi bir de 5 ay yani 5 seanstır gidiyorsunuz. Kesinlikle sonuç almanız gerekiyordu. Hormanal bir sıkıntı var mı tiroidlerde ya da rahim yumurtalık kisti falan
ipeksi Aşko ordan ayrıl paket satın almadıysan. Daha iyi bir cihazla işlem al. Soprano ıce olabilir. Ya da robot x. Hem acısızlar hem de orjinal cihazlar ben bunlarla bitirdim. Robot x i n iki başlığı var hem. Tüy yoğunluğu azalınca diğer başlık ile atışlıya geçiyorlar 👌
ipeksi sanmıyorum ama yine doktorunuzla görüşün sorun bir.
Evlenmeden önce alex e gidiyordum acısı çok fazla fakat iki yıl boyunca genital koltuk altı yüz gitmiştim evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı buz lazere kayıt yaptırdım falat alexten sonra hamile kaldıgımda genitalimde tek tük çıkmıştı koltuk altımda hiç çıkmamıştı şimdi iki senastır buz lazere gidiyorum jel yok gayet memnunum ha belkş benim tüylerim zaten azaldığı için bu kadar çabuk etki göstermiştir ama memnunum yani
Diode lazer yapip seans bittikten sonra memnun kalan varmi
aydrm yapacağın en büyük hata henüz lazere devam eden birine güvenmen olur benden söylemesi seanslarını bitirmiş üzerinden zaman geçmiş kişilerden öneri almak daha mantıklı✌🏻
aydrm ben yaptırdım memnunum 2de azaldo nerdeyse az acı oluyor
Defnee bu konuda çok bilgilisiniz banada yardımcı olur musunuz acaba
aydrm ben kol altı ve göbek için gitmiştim 6 seans göbeğim evet baya azaldı ama şöyle kalın kalın siyah kıllar yoktu göbeğimde bitmesi daha kolay diye düşünüyorum kol altımda da çok hafif azalma var son zamanlarda 1.5 2 ayda bir gitmiştim ve çok az çıkıyordu bırakınca arttı tabi 2 seansta sonuç alması çok zor