2bebelianakurt vallah bende öyle Allah benım ömrümden alsın ona versın dıye dua edıyorum
Anne olduğunuzu tam nerde anladınız?
alonedark Bana o his gelmedi henüz bilmiyorum bazen şaka gibi diyorum karnımda bir can var. Sanki hep orda kalıcakmış gibi. Ama bir de ultrasona girdiğimizde hep bir korku sarıyor bebeğim iyi mi değil mi diye. Doğduğunda her şey daha da netleşicek eminim 🥰
alonedark inşallah. 8 aylık olduk 🥰
alonedark Valla okadar çok yerde anladım ki.. doğumun sabahında kucağımdan alıp yoğun bakıma götürdüklerinde, doktor doktor gezerken kötü birşey söyleyecekler diye doktorların ağzına bakarken kendimi gördüğümde, onun için sabahlara kadar ağladığımda, ateşlendiğinde bütün gün morelimin bozuk olduğunda, yemeğini yemediğinde aç diye vicdan azabı çektiğimde, düştüğünde koruyamadım diye kendimi suçladığımda.. gülüşünü izlerken kendimden geçtiğimdee, onun için yaptığım sayısız fedakarlıkta ve bana dünyada en çok kimi seviyorsun dediklerinde..
alonedark Amiin hepimizin bebeklerini inşallah 🙏🏼🌸
Deleted16 merhaba konudan alakasız bişey sormak istiyorum tiktok kullanıyor musunuz? Bu profil fotoğrafının aynısı ile tiktokta da birinde gördüm o yüzden soruyorum ya da benzeri ben karıstırıyorum ama 2 sefer denk geldi baya dikkatli baktım
- Düzenlendi
alonedark bebekten sonra goguslerimi beğenmiyorum ,bazı yerlerde hala morluk var ,kilo aldım catlagım var ,doğumum zor gecti, kocam sogudu ,ben cok kötüyüm ,kocam iyi bir baba degil,bebek herseyi değiştirir vs vs postlarından sonra zaten onceden de bebek düşünmeyen ben artık iyice o düşünceden uzaklastım .ama bu sefer beni sevindiren bir post acıldı bunun için teşekkürler🌸tabiki annelik zor ama güzel seyleri de duymaya ihtiyaç var 🤗
alonedark kızıma hamileyken düşük tehlikem vardı içim paramparça oldu öyle yandım ki kimseye birsey diyemiyorum herkes teselli etme derdinde sonra büyüdük bu sefer erken Doğum sancılar başladı bebek sayısız hastanede yattım daha haftası değil gece sancılandım acile kaldırdılar ebe geldi muayene etmeye o an eşimle konuşuyor Doğum gerçekleşe bilir Vermiyorum doğrumucam
Diye bas bas bağırdım ben anneyim karnımda büyücek diye ağladım yalvardım almayın çok küçük diye yatış kalkışlarla benim kız zamanında doğdu o korku bana bir ömür yetti yani karnıma düştü ne zaman kaybetme korkusu başladı alev alev yandım anne oldumu anladım
alonedark şu an anlatınca bile için ürperiyor 😔 oğlumun bı gözü birden kaşınıp kızarmaya başladı meyerse enfeksiyon olmuştu 🥺 birden bire oldu nasıl oldu onu bile anlamdım oğlum saatlerce ağladı hastaneye götürdük o hastanede saatlerce gene ağladı ve doktor gözünü yıkadı seromla oğlum çığlık çığlığa 😔😔 daha 6 aylıktı ve serom için damar yolu açıldı filan damar yolu kolay bulunmadı iğneyi bağırdılar fln içim gitti ve sonuçları beklerken arabaya geçtik orda bekledik ben saatlerce oğlumu öpe öpe ağlamıştım 🥺🥺 Allah’ım o günler ve benzer günleri ne bana ne de hiç bir anneye yaşatma yarrabi hiç bir anneyi evladıyla sınama çok zor 😔😔😔😔😔😔😔
2bebelianakurt ben kullanıyorum 🤣
alonedark Doğum yaptım bebeğimi göremedim direk yoğun bakıma aldılar. Ameliyattan 4 saat sonra yürütmek için kaldırdıklarında koridora çıkıp bebeğim nerde görmek istiyorum diye ağladığım da anne olduğumu anladım. 🥺
Ruzgarinannesi bende ama sadece yorumcu olarak foto ve isim koymadım hiç bişey paylaşmadım 😂😂
alonedark kokusunu aldığım ilk anda anladım.. gece fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım (safra kesesi taşıymış) ağlıyordum ağrım vardı ambulans çağırdık gidip hemen közümü öpüp kokladım. Hastaneye gidene kadar bana bir şey olursa napar daha çok küçük bana muhtaç diye ağladım. sezeryan Doğum yaptım karnıma bastırmak için hemşireler geldiğinde bebeğime baktım ve asla acı hissetmedim.. doğduğu anda yüzüne bakıp her şey seni görünce geçti beni anne yaptın sen demiştim. Uykusuz geceleri bile sever oldum diş çıkarıyordu sabahlıyorduk ağlıyordu canı yanıyor diye kızımla beraber ağlıyordum. Saçının telini dünyalara değişmem benim canım yansın ona hiçbir şey olmasın. Anne olunca her şeyi anladım ama en çok da annemi..
Caglakandemirr kızımı yerine yanlışlıkla başta közümü yazmışım
Ben ne hastanede anladım ne emzirince 1 ay oldu geçti bile bir baktım onun kokusu olmadan yaşayamıyorum tam o an anladım anne olduğumu 😊😊😊çok güzel bir duygu ve gittikce dqhq çok bağlandim
alonedark oğlum kalp hastası olarak doğdu 6 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu asla dayanamam dedim onu öyle ameliyat önlüğü ile görünce daha çok anladım anne olduğumu güçlü olmam gerektiğini kii o benden güç alyr onu bana nasip eden RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN 🌼