Rasev Gumru salam can şükür yaxsiyam sən necesen😍ooouuuu hacandii)) 45günlük olmuşuq uje) kesrka oldum mecbur🙊
Rasev Revane şükür yaxsi) aybasi olduz aybasi gununden hesabla 7-9-11-13-15-17-19günləri yəni tək gunleri əlaqədə olun aybasiya 1həfdə qalmis əlaqede olmayin inşəAllah qalarsiz men bu yolla hamile qaldim qizim qucaqimdadi çox şükür
Rasev Revane 17si əlaqədə olun 19-21-23-25-27 gun asiri elaqede olun . Aybasiniza 1həfdə qalmis əlaqəyə qəti girmeyin
Rasev Revane çoxdabilgim yoxdu ama Klomen yumurtaliq çartladmaq iynesidi sehv elemremse elbetde var. Mende vurdurmusam 65manatdi iynenin biri
Rasev Revane sen aptekci sOZUYnen nie gedirsen? Eksine ele infeksiyada duse biler sene en yaxsisi ginekoloq yanina ged harda yasayirsan?
Rasev Revane sen eczaci o sozu qelet edib deyib analiz olmadan usm olmadan hechkim hecne deye bilmez mom life praqramini yukleyin qeydiyatdan kecin yaxsi həkim tapin gedin yanina
ayseoztas Rasev ya bende sizin bu konusma tartizina bayılıyorum bazi kelimeleriniz komik geliyor bizim türkçede farkli kullandigimiz için ama cok güzel dinlemesi özellikle 😊