Marbled seksihatun Pcos olabilir, hormonlarda sıkıntı olabilir. Özellikle prolaktin hormonu yüksekse adet düzensizliği olur.
seksihatun Marbled pcos hamile kalmadan vardı snra düzenli oldu ama bayadır çok düzensiz gidicem en yaknda dr
aloNeaNgeL seksihatun canım benımde son 3 4 ay var bende tiroid varmış oda adet düzensizliği yapıyor ılac kulanacam bende cok gecmıs olsun
Deleted_1 seksihatun bu arada gününüz geçti mi geçen bi postta konuşmuştuk adet tarihlerimiz aynıydı merak ettim ben iki gün erken adet oldum🥺
Fatma01 seksihatun pvos vardır yorumlarını okudum da doğumdan Bi kac ay sonra geri başlıyor suan bende de var ve insülin direnci cıktı bende doğumdan sonra ben bebeklerimi kaybettim o yuzden adetliyken gitmiştim sende adetin in 3.günü git hormon testı yaptır ne sorun varsa daha iyi cıkar
seksihatun Fatma01 1 tane var bebeğim çok şükür randevu bulsam gidicem de yokki tekrarlamş olablr sizin içinde çok üzüldm cennete şefaatçin olsn🥀🕊️
Nuray26 seksihatun benimde hep olurdu.2. 3. 4 ay olmadığım olurdu. Bende tiroit birde süt hormonu fazlalığı vardı ondanmis.
yonkova Selam kızlar bende de sürekli adet düzensizligi var 3 4 aydan fazla gelmiyor adet söktürücü içmeden gelmiyor doktora gitim herşeyimin normal oldugunu söyledi bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen üstelik hamile kalamıyorum