Lagerthaaa Nur19 valla bu tarz şeyler çok duyuyoruz dalga geçtiler ama ben yine de gidip doktora sorayim en iyisi 😂
Lagerthaaa Zynpblg ben bundan çok korkuyorum ya ilişkiye filan da giremem ki psikolojik olarak aklım hep orda olur 😂
Lagerthaaa Angellove2010 spral varken mi hamile kaldınız kayma filan mı olmustu koruyuculuğu yok ozaman bunun da 😔
Lagerthaaa Error404found bacım kaynanam da öyle oldu spirali bulamamislar içinde yoktu kaynanamda eminim düşmedi dedi kadın kaç defa hastanelere gitti ya valla 😂 ben hafta içi doktoruma gidicem zaten en. İyi bilgiyi o verir
Lagerthaaa Zynpblg başka yöntemlere bakiyim ben ozaman ilaç da kullanamiyorum unutuyorum 😂 ne olcak böle ya
K70 Lagerthaaa o kadar oldugunu zannetmiyorum ama bende çıkarttırdım sezeryan olmuştum iç dikişime yapışmıştı kayınca zor çıkardılar 😔
Kuzulkurt Nicksiz bence sizi keklemiş o tanıdığınız. Mideye çıkması imkansız tabi spirali yutmadıysa 🤷♀️
Nicksiz Kuzulkurt tamam siz haklısınız gözümle gördüğüme değil yazdığınıza inanmamı istiyorsanız size inanıyorum
Error404found Bisaniye ya rahim içinden başka nereye gidebilir 😂 organı delip mideye gidemez herhalde aksjdjffjfkfk. Düşmüştür farkında olmamış olablir. Belki kabız olup ıkındığı bi an düştü farkına varmadı 🤦
PiTi Lagerthaaa ben taktırmıştım doktor 1 ay sonra kontrole çağırdı ultrasonla baktı göremedi dedi ki alttan ultrason ile bakmamız lazım Allah korusun vücudun başka yerlerine gidebilir o yüzden bulmamız lazım onu demişti 🥴😅
Nietzsche Lagerthaaa kızlar sizi aydınlatıyorum , spiral takılırken bazen farkında olmadan rahim deliniyormuş, ilerleyen zamanda spiral o delikten diğer organlara geçiyormuş.
Lagerthaaa Zynpblg valla biz 6 aydır ayrı yatıyoruz oğlum saolsun 😂 ama adam peşimi bırakmıyo gölge gibi evde 😂