Nicksiz Kuzulkurt neden şaka olsun canım yazımda da dedim ya duyunca bizde inanamadık. Çok çabuk hamile kalan birisiydi hatta 5. Çocuğunun doğumundan sonra taktırmıştı. Şükretti sonradan fark edene kadar gebe kalmamışım Allahtan diye
Lagerthaaa Nicksiz gerçekmi ya ben o kadar kişi benle dalga geçince güldüm geçtim taktırmayı düşünüyodum şuan yine korktum
Kuzulkurt Nicksiz bence sizi keklemiş o tanıdığınız. Mideye çıkması imkansız tabi spirali yutmadıysa 🤷♀️
Lagerthaaa Nur19 valla bu tarz şeyler çok duyuyoruz dalga geçtiler ama ben yine de gidip doktora sorayim en iyisi 😂
Lagerthaaa Zynpblg ben bundan çok korkuyorum ya ilişkiye filan da giremem ki psikolojik olarak aklım hep orda olur 😂
Lagerthaaa Angellove2010 spral varken mi hamile kaldınız kayma filan mı olmustu koruyuculuğu yok ozaman bunun da 😔
Lagerthaaa Error404found bacım kaynanam da öyle oldu spirali bulamamislar içinde yoktu kaynanamda eminim düşmedi dedi kadın kaç defa hastanelere gitti ya valla 😂 ben hafta içi doktoruma gidicem zaten en. İyi bilgiyi o verir
Lagerthaaa Zynpblg başka yöntemlere bakiyim ben ozaman ilaç da kullanamiyorum unutuyorum 😂 ne olcak böle ya
K70 Lagerthaaa o kadar oldugunu zannetmiyorum ama bende çıkarttırdım sezeryan olmuştum iç dikişime yapışmıştı kayınca zor çıkardılar 😔
Nicksiz Kuzulkurt tamam siz haklısınız gözümle gördüğüme değil yazdığınıza inanmamı istiyorsanız size inanıyorum
Error404found Bisaniye ya rahim içinden başka nereye gidebilir 😂 organı delip mideye gidemez herhalde aksjdjffjfkfk. Düşmüştür farkında olmamış olablir. Belki kabız olup ıkındığı bi an düştü farkına varmadı 🤦
PiTi Lagerthaaa ben taktırmıştım doktor 1 ay sonra kontrole çağırdı ultrasonla baktı göremedi dedi ki alttan ultrason ile bakmamız lazım Allah korusun vücudun başka yerlerine gidebilir o yüzden bulmamız lazım onu demişti 🥴😅
Nietzsche Lagerthaaa kızlar sizi aydınlatıyorum , spiral takılırken bazen farkında olmadan rahim deliniyormuş, ilerleyen zamanda spiral o delikten diğer organlara geçiyormuş.
Lagerthaaa Zynpblg valla biz 6 aydır ayrı yatıyoruz oğlum saolsun 😂 ama adam peşimi bırakmıyo gölge gibi evde 😂