Lilam00 canım emın ol kımsenın evlılığı. Mükemmel değıl . Her evlılıkte ara sıra ılgısızlık, tartışmalar vs oluyor ama senın konun cınsellıkse sadece eşınle çok cıddı konuşman lazım bende ısteksızlık konusunda problemler yaşıyordum telefon konusunda vs ama en son konuştum çok cıddı 2 gün önce hemde kendı eksıklığını benım eksıklığm gıbı mı gösterıyorsun dedım 5 saat tlfn oynuyorsun 1 saat benım ıhtıyaçlarımı gideremıyorsun ama dıye çıkştım sonrada gel falan dıyınce sana muhtaç değılım ben kendı işimi kendim görürüm diye çıkıştım … zaten yetemıyorsun bışey yaptığn yok dedm oda bıraz bozuldu, sınırlendı benı bu raddeye sen getırdın dedm ve sonra düzeldı dün güzel bı gece geçirdik bugünde yaklaşıyor falan çok şükür ıyı ona onun şeyine düşkün olduğum ıcın değıl ıstenmek, arzulanmak her kadının hakkı her kadının ıstedığı bışey dıye sınırlenıp, çıkıştım çünkü gerçekten öyle cinsellık yoksa evlılıkte yok bana göre He hastalık vs olur tabı anlayışlı olursun ama keyfıye karının gururunu kırıyorsan olmaz boşanmaya bıle gıder bu ış ınşallah düzelır senınkıde sıkma canını , düşme üstüne cıddı anlamda konuş bırak gerı dönecektir emınım