Cicilibicili sadece bildiğim duyduğum ve uygulayıp farklı bir enerji yanısttığımı geri dönüşlerden gelen yorumlar doğrultusunda olan şeyleri yazacağım fikir alışverişi yapabiliriz doğrudur yanlıştır bilemem ama bende işe yaradı. Bi denersen kendin fark edebilirsin zaten geri dönüşlerden.ben bunları denedim. Ve olumlu geri dönüşler çok aldım. Şöyleki;
*Kendi parfümünü bul sana yakışan. çevrenden direk olumlu yorumlar alacağın sorulacak dikkat çekecek bir parfüm.
*vücut çorabı alll😂😂 bak geçen ben aldım posta açtım hatta baya etkili kendini baya baya iyi hissettiriyor.
*güzel şatafatlı iç çamaşırları al penyelere bay bay de klasik külotlara bays canım brezilian yada tanga tarzı gitmen lazım. Direk enerjin daha dişil oluyor
*tayt giy evde 👍 vücudunu ortaya koyacak şeyler giyin devamlı. Takı tak makyaj yap saçların hep düzenli olsun pijamaları bir kenara bırak artık. Pijama modu çok düşürüyor.
*bel kolyesi vücut kolyesi filan al. Genel olarak evde takılı makyajlı gez aynadaki kadını sen beğen önce.
*hareketlerin keskinse daha naif olmalısın bir prenses gibi yumuşak el hareketleri daha yumuşak konuşan bir ses tonu olmalı mutlaka. Konuşurken hep iyi şeyler pozitif şeyler konuş.
Enerjini hep sakin tutmaya çalış.
Buraya kadar hep dış görünüşe odaklandık şimdi birazda içsel enerjiyle alakalı bişeyler yazayım.
- meditasyon yap
*şarkılar söyle sesin kötü olsa bile
*yemek yapmak da dişil enerjiyi arttırıyormuş yemek yaparken keyif alarak yap
*bir krem mi sürüyorsun yüzüne filan, kendine önem verdiğini hissederek daha sakin daha özenli yap
*yemek yerken haz al sohbet ederken şarkı dinlerken ne yaparsan yap herşey de iyi yön gör ve haz alarak yapmaya çalış. Buda pozitifliğini arttıracak şey.
*keyif aldığın için daha iyi bir enerjin olacak ve direk dikkat çekeceksin.
*gülümsemeye çalış eşin gelince gülümseyerek karşıla ona güzel sözler söyle eve geldiğinde kendini çok iyi hissetsinki bu enerji sanada yansıısn
Daha yazacak bişey gelmedi aklıma oldukça yazarım Bi dene istersen bunları