Deleted16 Akrep Akrep bu haftadan sonra değişemem ki kim alıcak bakıcak bana. Bu kadın bile başta umursamadı bizi doktorumuz emekli olunca geçtik bu kadına. Kadın doğum konusunda çok aktif başarılı fakat çok az konuşuyor. İdrarım 4 gün önce aşırı koyuydu şu ara değil sadece ilk sabah idrarı koyu sonra geçiyor. Daha da çok su tüketicem teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
Akrep Deleted16 Canım emin ol ciddi boyutta bir şey olsaydı o seni bilgilendirirdi korkma için rahat olsun, sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Ama dediğin gibi tekrar idrar testi ver bence, kabul etmezlerse belirti söylersin bu şekilde öğrenebilirsin
Nslhnftr Deleted16 ayaklarınızı sıcak tutun. Ben iki kere yere bassam veya otursam hemen enfeksiyon olurum bol bol su için bir de.
MBK Deleted16 hayır yok ben kullanmıştım iki hafta ve enfeksiyonum kalmamıştı siz de araştırın isterseniz
Yorumcuanneniz Deleted16 Canım ben gebeyken çok geçirdim bebeği etkiliyor maalesef bol bol su içmeni tavsiye ediyorum benim bebegim bu yüzden 1 hafta küvezde kalmıştı
alonedark Yorumcuanneniz acaba hamıleyken bebeğın zayıf kalmasının bununla bı ılgısı varmıdır? Şuan bebeğım 7 aylık maşallah kiloluda ama zayıf doğdu başta doktor bışey söylemedı çünkü sıgara kullanıyordum ona bağladılar ama heralde ıdrar yolu enfeksıyonuyla zayıf kalmasının alakası yoktur demı?
Deleted16 Yorumcuanneniz yaa 😔 bizim bi de erken doğum riskimiz var. İçiyorum teşekkür ederim 🙏🏼 çok geçmiş olsun sizede 😔
Yorumcuanneniz alonedark Imkansız öyle birşey olsaydı en başta benim bebeğim etkilenirdi çünkü 9 ay boyunca bu illetle uğraştım
alonedark Yorumcuanneniz anladım .. bebeğı etkılıyor maalesef dedığın ıçın sordum . Teşekkürler cevap ıcın