Canoo tugra_pasa46 bu olaydan önce ara ara hep yaklaştım hatta istediğimi söyledim yinede umursamadı ki biz iki haftadır ilişki yaşamıyoruz.
Canoo Deleted3441 sizinki çocuktan sonra ozaman hepten biter 😒😒 çocuk öncesi bu konuyu hallet bence yoksa benim gibi sinir felan kalmaz.
Deleted3441 Canoo burdaki şeyleri okuyunca bende artık böyle düşünmeye başladım bazıları çocuktan sonra haftada 1 olmaya başladı diyor bizim normali haftada birdi zaten anlamadım yani bi benimkinin mi canı istemiyo genciz bide ya
Canoo kelebek_ruyasi hepsi böyle değil ya burdada okuyorum hep her gün isteyen erkekleri. Bize düşmüş bu tipler sadece.
Canoo OzlemAx çocuk yoksa evliliğini yeniden bi gözden geçir. Çocuk olunca çok daha kötü oluyor. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum ne değer görüyorum ne de gidebiliyorum😔.
OzlemAx Canoo Var 26 aylık kızım var ve 8 aylık hamileğim … onunla konuşmıycam hiç bir ihtiyacını karşilamıycam Akşam dedim zaten bundan oteği gorersin dedim 😊😊😊😊
Deleted3441 Canoo erkekler istemiyosa biz napalım ya erkeklerin daha çok istemesi lazım kadınlar yapmasa bile o kadar çok aramaz erkekler kadar o yüzden istememeleri anormal