Canoo harbi öyle gençligimizi onlardan sevgi saygı merhamet sefkat bekleyerek geçiriyoruz ben öyleyim yani. Normalde çok sert sanılan gözüken duygusuz gibi gösteririm kendimi ama söz konusu o olunca bir aşk dilencisi gibi hissediyorum ama karşılığı tabi koca bir hiç. Ama sunuda biliyorum ki kadınlar bunlara gençken muhtaç erkekler de hiç yaşlanmayacagiz kadınlara muhtaç onların sevgisine ilgisine muhtaç olmayacakmis gibi gencliklerini yaşıyorlar ama yaşlanınca işler tersine dönüyor bu sefer kadın umursamaz oluyor içinde sevgi vs kalmamış oluyor adam da karıdan ilgi bekler şefkat bekler oluyor bak bunu bilmeyenler aklının bir tarafında tutsun bu sözüm hiç şaşmaz. Tecrübe

Gizemliiana işte ben artık dilenmekten yoruldum ve tahammülsüzleştim iyice. Bilmiyorum nereye kadar gider artık böyle.

Canoo canım kılolu ınsanlarda bakım yapıp dıkkat çekıcı olabılıyorlar zayıflıkla, kıloyla , güzellikle, çırkınlıkle alakası yok bunun eşın ısteksız veya yanlış cümle kurmak ıstemem ama sevgısız bende böyle bı ısteksızlık dönemınden geçtım her türlü ılgı , sevgı, yakınlık var ama seks yoktu aslında vardı haftada bır canı ıstedığnde yanı neyse bende aldım karşıma konuştum ama öyle canım, cicim dıye değıl tabı sert bı şekılde yeter ya bende ıstenmek, arzulanmak ıstıyorum bende bı kadınım senın asker arkadaşın değıl yeter! Bu evlılık böyle nereye kadar gıder sence hadı bı problemin olsa başım gözüm üstüne kendı canın ıstedığnde ıyısın bı yorgunluğun yok vs dıye konuştum .. oda aşkım senle ılgısı yok çok yorgunum, uykusuzum sabahın köründe ışe gıdıyorum vs dıye şeyler söyledı. Bende tek çalışan senmısın sankı kendını naza çekıyorsun bırde üstüne kendı eksıklığını benım eksıklığmmış gıbı gösterip üste çıkmaya çalışıyorsun dedm oda tamam yorgun değılım bugün hadı gel vs dedı bende sana ıhtıyacım yok ben kendı ısımı görürüm dedm ve zoruna gıttı bıraz sonra haklı olduğumu, hatasını anladı o gün Naz yaptım ertesı gün çok güzel bı gece geçırdım gene aynı şeylerı. Yaparsa gene konuşmam , yanaşmam bıle kendısı bılır sende bı dene ben düzeldığıne ınanıyorum eşımın sende cıddı ol He baktın olmuyor umursama, düşme üstüne boşuna kabartma yanı çünkü ben öyle yaptm oda bendekı değışımı anladı ve yanaşmaya başladı onu reddettım artık ondan soğuduğumu bellı ettim ve düzeldığıne ınanıyorum dedığm gıbı ama herşeyı zaman gösterecek ınşallah senınde düzelır gönlünce olsun herşey . Çok zor böylesi yokmuş gıbı gösterilmek anlıyorum senı

alonedark iki saatir yatakta uzandım düşünüyorum ama yok sevse arzular. Bu iş bu kadar basit bunun konuşmayla olacak bir tarafı kalmadı. Hata galiba yürümeyen ilişkiyi yürütmeye çalışmamızdan kaynaklanıyor.

Canoo en ıyı sen tanırsın eşını eğer aranızdakı sevgının bıttığını veya tek taraflı olduğunu düşünüyorsan ve arkanda aılen varsa sevgısız, mutsuz bı hayat yaşamaktansa boşanmanı tavsıye ederım eğer hep böyle süreceğıne ınanıyorsan tabı.. çünkü ömür gerçekten böyle geçmez Allah yardımcın olsun .

alonedark Bizim cinsel Hayatımız Cok aktıfti Cok Guzeldi Her gun ya 2 gunde bir yapıyorduk ama Hamile Kalınca İlk Uç Ay 10 gunde 1 ilişkiye giriyorduk ve bu onda alişkanlık kaldı cok zoruma Gidiyo Bende Yanaşmıyorum Tamam Hamileyim ama Bu Bir şeyi değiştirmiyor her kadın Sevilmek arzulanmak istiyor …Haftada ya 10 gunde bir yanaşiyor oda 20 25 dk surup bitiyo kendını tahatlatınca hemen yataktan kalkıyo ben kala kalıyorum … oyle trip te atsam konuşmazsam da adam oralı değil ne oldu diye nile sormuyor normal hayatına devam ediyor bagırınca hesap soruncada yorgunum diyo en son gecen hafta yine kavga ettik yorgunum sabah cok erken işe gidiyorum dedi bende sonra kadınlar kabahatlı oluyo dedim cok da iyi yapıyorlarmiş dedim .. ne demek istediğimi sordu nasıl anladıysan öyle dedim ve kızımın yanına yattım 2 3 gun sonra ozur diledi gonlumu aldı ama ne fayda ki yine aynısı 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

OzlemAx hamıleyken çoğu erkek bebeğe bişey olacak korkusuyla yanaşmıyormuş . Doğum yapıncada senı artık anne olarak gördüklerı ıcın yanaşmıyormuş çünkü benım eşımın ısteksızlığıde hamılelıkte başlamıştı doğum yapalı 7 ay oldu ama en son cıddı konuştum hatta yanaşmadım hıç öpmedim, sarılmadım vs değışımı anladı gıbı hıssedıyorum ınşallah öyledır , düzelmiştir dıye umut edıyorum bakalı zman ne gösterecek… ınşallah senın ve post sahıbının eşıde düzelır 🙏 çünkü yaşadığım ıcın bılıyorum çok ama çok zor bı durum bu (:

OzlemAx seninki yine gönlünü alıyormuş benimki hepten duyarsız kalıyor.

Canoo bence sen ilişki istiyorsan sen yaklaş hep eşinden bekleme telefonu bırak birazda benimle oyna de belki oda cilve felan istiyordur 🥰 aynı sorunu bende çok yaşıyorum ama bazende düşünüyorum erkeklerde biraz naz yapıyor kadınlardan yaklaşım cilve bekliyolar 😊

Canoo bizim de böyle oldu çocuğumuz da yok daha 1.5 senelik evliyiz 1 aydır falan böyle bende geçen bi seviyo musun diye sordum kızdı bana öyle sordum diye bende bi kaç gündür öpmüyorum sarılmıyorum bi yakınlık göstermiyorum yani bakalım ne zaman farkedip de sorucak

Canoo Bizde de aynı sorun var nefret ediyorum bu erkeklerden hep kendilerini düşünüyorlar her gece ağlayarak uyuyorum ☹️

Canoo Brak Ya Bıktım usandım artık Akşam Eniştesi ile içki içmye gitiler gec geldi eve gece 2 3 gibi uyuyamadım sinirden kapıları kilitlerdim binanin giriş kapısını açmadın zili sundurdum pili zil almiştik 1 saat dışarıda tutum geldiğinde ben kabahatlımışım gibi bana bagırdı bana ben daha 23 yaşındayım benım de haftada bir gun cıkmaya hakkım var oysaki cıkmasına karışmıyorum cıksın erkek mileti illakı benimle 7/24 durmıycak ..bende dedim ki bende daha 21 yaşındayım bende adam istiyorum yanımda ne oldu sana boyle diye bagırdım babami arıycam gelip alsın dedim ara hadi ara şimdi ara dedi ve giti halla uyuyor kendımı zoor tutuyorum şu an .

tugra_pasa46 bu olaydan önce ara ara hep yaklaştım hatta istediğimi söyledim yinede umursamadı ki biz iki haftadır ilişki yaşamıyoruz.

Deleted3441 sizinki çocuktan sonra ozaman hepten biter 😒😒 çocuk öncesi bu konuyu hallet bence yoksa benim gibi sinir felan kalmaz.

OzlemAx çocuk yoksa evliliğini yeniden bi gözden geçir. Çocuk olunca çok daha kötü oluyor. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum ne değer görüyorum ne de gidebiliyorum😔.

Canoo burdaki şeyleri okuyunca bende artık böyle düşünmeye başladım bazıları çocuktan sonra haftada 1 olmaya başladı diyor bizim normali haftada birdi zaten anlamadım yani bi benimkinin mi canı istemiyo genciz bide ya