pina rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım 🌼 bende istiyorum ikinci çocuğum olsun 4 aydır deniyoruz maalesef bugünde regl oldum .hamilelerin duası kabul olur bana da dua eder misin💕

• pina bunu yanıtladı.

Elhafnurr Ederim tabiki🌸 Allahım en yakın, en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah🙏🏻

sudemsu hakkınızda hayırlısını isteyin ben evlendikten 4 ay sonra bebek istedik ve düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım onda da düşükle sonuçlandı 3 ay sonra hiç beklemediğim bir zamanda oldu ve karnımda 2 aylıkken şiddete maruz kaldım boşanma kararı aldım oğlum şuan 1 yaşında netice itibari ile herşeyin hayırlısı yavrumun başımın üstünde yeri var ama şuan hamileliğimde ve şu zamana kadar arayıp sormayan yanımda olmayan adam çocuğumu benden almaya çalışıyor bir kere aldı götürdü çocuğuma zarar vermiş şikayetçi oldum neler neler git bitti diyorum ne gidiyor ne yakamızdan düşüyor çocuğumun psikolojisini bozdu bir götürmede saatlerce ağlatmışlar düşürmüşler çocuğumu hiç kıyamıyorum evladıma olan ona oluyor 😔

Bambii peki eşinin böyle olduğu belli değil miydi sonradan mı böyle oldu ondan öncesinde şiddet ya da vs bir şey görmedin mi bu süreçte hayırlısı olsun ama üçüncü bebeğe kadar zaman geçirmişsin aslında eşinle o süreç nasıl ilerledi ? O süreç iyiyse sonradan neden bu kadar şiddete meyilli biri oldu peki

Herkese merhaba , öncelikle inşallah isteyen herkes en hayırlı zaman da evlat sahibi olur. Bende 3.5 yıllık evliyim daha önce korunuyorduk ve bu ay korunmayı bıraktık. Şuanda balık yağı ve folik asit kullanıyorum. Şuan neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama 😀😀😀 Sanırım gebelik planlayan insanlarla sohbet etmek istiyorum

alevpoyraz evet ondan olabilir genelde bu dönemde olan insanlar birbirleriyle paylaşmak istiyorlar ondandır :)

alevpoyraz Hakkında hayırlısı olsun. Aynı zamanda D vitamini de kullanmanı tavsiye ederim. Eşin de D vitamini ve Omega 3 kullanırsa iyi olur.

Amin hepimiz için inşallah , birbirimize hamilelik haberimizi vermek de nasip olsun:) tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim

Akrep, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

sudemsu başlarda herşey yolunda idi taki aramıza 3. şahıslar girene kadar içinden bambaşka bir insan çıktı ailesine uydu hamile olup 3. Çocuğa da birşey olmayınca sürekli ailesinin dediklerini yapmaya başladı kendi aklını kullanmıyordu artık, annesi ve ablası sürekli şımartma bizde hamile olduk böyle değildik falan diye diye aklına girmişler işte biz hamileyken kimse el üstünde tutmadı neler yaşadık dayak yedik vs vs ve bana karşı baya doldurmuşlar işte sen kötü davransan bile bırakıp gidemez hamile artık seni bırakamaz korkar falan diye zaten sürekli beni kıskanan yapıya sahiptiler kaynana ve görümce son zamanlarda evde ne oldu ne bitti onlara rapor ediyordu özel hayatımız var sanıyordum ama yokmuş yani en son ailesi yüzünden şiddet uyguladı ve bitirdim.

Bambii iyi yapmışsın bitirdiğin iyi olmuş kaynanan ve görümcen de öteki dünyada ödesinler şimdi yaptıklarını

Bu arada kızlar ben regl oldum 3-4 gün önce bir de hiç beklemiyordum normalde kürtajdan sonra 30-31 güne sabitlemişti kendini adetim şimdi 27nci günde adet oldum morelim bozuk mu değil mi anlamadım üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş havalardan herhalde erken hasta oldum 🥺

sudemsu şimdi de denk durmuyorlar her hafta çocuğumu alıp gidiyorlar hak ediyorlar gibi

Bende bugün regl oldum 😌 Allah hayırlı doğru bir zamanda nasip etsin inşallah

masumperi aynı anda olduk hemen hemen gel beraber sarılıp ağlayalım :) gerçi ben dün bir şok oldum ilk defa erken adet oldum yaşadığım şoku anlatamam bir daha ki aylar bakacağız haberleşelim güzel haberlerle inşallah 🤩