Ben regl olmama 10 gün var ama bugün leke geldi dünde çok midem bulanıyordu resim atabilir miyim leke ile ilgili

sudemsu kesinlikle öyle bende 10 gün öncesinden başlardım test yapmaya ve evet dediğin gibi hamile olduktan sonrada bitmiyor bu stres kanda hormon düzenli yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyabilecek miyim, doğru yere yerleşmiş mi vs gibi sorularla devam ediyor stres. Başlangıcıda devamıda çok zor bir süreç ama yaşamaya değer. İnşallah vücudundan aldığın belirtiler hamileliğin habercisidir🥰

leylaacar01 atabilirsin ama yerleşme kanaması mı diye soruyorsan adete 4-5 gün kala geliyor diye biliyorum sanki yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum ama bu senin ne zaman yumurtladığına bağlı birazcık enfeksiyonda olabilir

leylaacar01 hangi tonlarda açık pembe ya da koyu kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir ama adetten 10 gün önceside yerleşme kanaması için erken çok erken gibi bazen yumurta çatladığı zamanda lekenme olabiliyor

nilya12345 tabi canım önemli olan önce niyet ve inanmak tabikide her gün mutlaka 1 defa elin karnında Meryem suresini okuyorsun. (Ben ek olarak Yasinde okumuştum sana kalmış.) ve Meryem suresinde secde ayeti geçiyor o yüzden okuduktan sonra ihmal etmeden secde namazınıda kılıyorsun çok basit internetten araştırabilirsin nasıl kılındığını 41 gün boyunca yapıyorsun araya adet girer büyük ihtimal girerse bırakılmaması lazım başkasının senin adına okuması lazım canım bu kadar

sudemsu bende 6 aydır evliiym 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 2 aya yakndr deniyoruz 19 ocakta kan verdim 1.20 çıktı 2 gün önce kafami duvara çarptm acile gittim tomografiye girmem gerekiyordu gebelik şüphem var dedm beta aldılar yine 1.20 ydi adetime de 5 gun kalmş bu ayda olmadi olmicak artık birde benim genitalimde enfeksiyon var tedavi oluyorm ilac vs.bi dahaki aya inş

pina rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım 🌼 bende istiyorum ikinci çocuğum olsun 4 aydır deniyoruz maalesef bugünde regl oldum .hamilelerin duası kabul olur bana da dua eder misin💕

• pina bunu yanıtladı.

Elhafnurr Ederim tabiki🌸 Allahım en yakın, en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah🙏🏻

sudemsu hakkınızda hayırlısını isteyin ben evlendikten 4 ay sonra bebek istedik ve düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım onda da düşükle sonuçlandı 3 ay sonra hiç beklemediğim bir zamanda oldu ve karnımda 2 aylıkken şiddete maruz kaldım boşanma kararı aldım oğlum şuan 1 yaşında netice itibari ile herşeyin hayırlısı yavrumun başımın üstünde yeri var ama şuan hamileliğimde ve şu zamana kadar arayıp sormayan yanımda olmayan adam çocuğumu benden almaya çalışıyor bir kere aldı götürdü çocuğuma zarar vermiş şikayetçi oldum neler neler git bitti diyorum ne gidiyor ne yakamızdan düşüyor çocuğumun psikolojisini bozdu bir götürmede saatlerce ağlatmışlar düşürmüşler çocuğumu hiç kıyamıyorum evladıma olan ona oluyor 😔

Bambii peki eşinin böyle olduğu belli değil miydi sonradan mı böyle oldu ondan öncesinde şiddet ya da vs bir şey görmedin mi bu süreçte hayırlısı olsun ama üçüncü bebeğe kadar zaman geçirmişsin aslında eşinle o süreç nasıl ilerledi ? O süreç iyiyse sonradan neden bu kadar şiddete meyilli biri oldu peki

Herkese merhaba , öncelikle inşallah isteyen herkes en hayırlı zaman da evlat sahibi olur. Bende 3.5 yıllık evliyim daha önce korunuyorduk ve bu ay korunmayı bıraktık. Şuanda balık yağı ve folik asit kullanıyorum. Şuan neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama 😀😀😀 Sanırım gebelik planlayan insanlarla sohbet etmek istiyorum

alevpoyraz evet ondan olabilir genelde bu dönemde olan insanlar birbirleriyle paylaşmak istiyorlar ondandır :)

alevpoyraz Hakkında hayırlısı olsun. Aynı zamanda D vitamini de kullanmanı tavsiye ederim. Eşin de D vitamini ve Omega 3 kullanırsa iyi olur.

Amin hepimiz için inşallah , birbirimize hamilelik haberimizi vermek de nasip olsun:) tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim

Akrep, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.