sudemsu ıns rabbım tüm ısteyenlere saglıklı sekılde nasıp etsın ıns sızede umarım güzel haberlerınızı alırız kaç gun kalmış acaba ?

deleted_6218 8 gün ama akşam oldu 7 gün diyelim biz ☺️ 15inde yumurtlamam oldu 16sı çatlama oldu ovülasyon testinde üstüne de 8-9 gün geçmiş oldu bakalım

sudemsu hı teste göre yaptınız umarım güzel sonuçlar alırsınız erken gebelık testını 4 5 gun kala deneyebılırsınız ben 1 gun kala denemıstım sılık çıktı değer 37 dı ılk tabı sonra 78 oldu yavaş ılerlıyordu 5 gun sonra 273 oldu sonra dustu değer tabı

deleted_6218 benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde adetimden iki gün önce yaptığımda silinti hatta 2 saat sonra ikinci çizgi çıktı ertesi günü sabah test verdim 68 çıkmıştı yani 45gibi bir değeri güzel algılamış test ama işte erkenden yapıp stresi sokmaya gerek yok dayanabilsek keşke

deleted_6218 yok bir tane düşüğüm var Allah başka yaşatmasın inşallah 🙏 8haftalıkken 5 haftada kaldığı için gelişmediği için kalp atımı da olmadığı için kürtaj oldum ben

Bsraksk nasıl yapıcaz detaylı bi şekilde anlatır mısın bende 5aylık evliym ve olmuyo😕

sudemsu rabbım onların ömrünü olacak çocuğa versın ıns saglıklı bır bebegın olur ıns

Benim deneyimlerime göre bebek istiyorsanız akışına bırakın. İlk çocuğum evlendikten 5 yıl sonra oldu öncesinde yumurtlama testleri, akıntıları kontrol etme, görev gibi ilişkiye girip bekleme, her ay sonuç olumsuz oluyordu, ilk bebeğimide 9 haftalıkken düşük yapmıştım, etrafta hamile ve bebek görünce ağlıyordum. Sonra bebek düşüncesini kafamdan sildim, tatile gittim ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kızım 3 yaşındayken yine hamile oldum onuda dış gebelikten, tüpte patlaması sonucu kaybettim, ikinci çocuğu tüp bebek yaparız diye geçiştirirdik sonra yine yumurtlama testleriyle denemeler yaptım olmadı, testlere göre tam yumurtam çatladığı günler deniyordum ama olmuyordu kendiliğinden hamile kalamayacağımı düşünüp ağlamıştım baya. Baktım kendimi çok yıpratıyorum sildim kafamdan ikinci çocuk meselesini ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim, adetime 5 gün varken sırf evde test var bitsin gitsin bunlarda düşüncesiyle yaparak sürpriz bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm. Şimdi 9 haftalık hamileyim. İnşallah isteyen herkes sağlıklı bir şekilde en yakın zamanda kavuşur yavrusuna🙏🏻

gebelik isteyenler icin mfk yöntemi var. ins tada takip edin kizlar. bu doktoru takip edip gebe kalan bir suru kadin var.

pina şuan bende senin gibi düşünüyorum biliyor musun gerçekten bu süreçten yoruldum evet hamile gibi hissediyorum kendimi ama bütün testleri yapıp bitireyim modundayım a testim var gidip yapayım modundansa günüm geçti bir kaç gün daha geçsin bakalım düşüncesine girmeye başladım şükür. çünkü bu süreç çok yıpratıcı oluyor şuan vücudumun bana verdiği tepkiler var bakalım ama düşünmek istemiyorum düşündükçe iş sarpa sarıyor şuan hamile olsam ne olur ki önemli olan kese hatta daha da önemli olan kalp atışı çünkü ben keseyi görüp kalp atışını duyamayanlardanım gelişmedi 5 haftalık da kaldı benim de bebişim en iyisi adetin bir hafta gecikecek 5 haftalık oluyor o zaman zaten gidip keseyi görüyorsun bir nebze için rahatlıyor sonra iki hafta sonra da kalp atışı belli oluyor inşallah hamileysem bu defa sağlıklı olur ve sağlıklı bir şekilde elime almak nasip olur ve rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır gerçekten merak ediliyor o duygu bizde yaşayalım gelsin artık zaman 👼🏼😍🙏

• pina bunu yanıtladı.

Ben regl olmama 10 gün var ama bugün leke geldi dünde çok midem bulanıyordu resim atabilir miyim leke ile ilgili

sudemsu kesinlikle öyle bende 10 gün öncesinden başlardım test yapmaya ve evet dediğin gibi hamile olduktan sonrada bitmiyor bu stres kanda hormon düzenli yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyabilecek miyim, doğru yere yerleşmiş mi vs gibi sorularla devam ediyor stres. Başlangıcıda devamıda çok zor bir süreç ama yaşamaya değer. İnşallah vücudundan aldığın belirtiler hamileliğin habercisidir🥰