Ya hanımlar valla bazen kaldıramıyorum sanki evlilik bu kadar zormuydu ya eşim hafta içi çalışıp sadece pazar evde ben hergun kalk kahvaltı ev topla akşam yemeği topla yıka çay yap hep birşeylerin arkasını topla gerçekten bazen eziliyor hissediyorum çocuğumu yuksunmem asla ama evin sorumluluğu beni çok yıpratıyor evi temizlemesem olmuyor hergun topla süpür olmuyor çok sıkıldım yani şu an eşime de uyuz oluyorum bugün evde kahvaltı hazırladım yatağı topladım yedik tezgaha koydum 1 saat toplamak canım istemedi geri mecbur toplayacak evi topladım eşim bir gün evde kalıyor sıkılıyor napak diyor dışarı kar bugün de agdaya gidecektim sinir oldum gitmedim şimdi de yemek yapıyorum eşim de kahve yap da balkonda kar izleyerek içelim yaptım kendine verdim sürekli yardım etmez ama surat sallayınca çanı isteyince yapar iş arada kahve falan suratım beş karış hayatımın yarısı mutfakta yarışı ev temizlemekle geçiyor bazen evlenmeseydim keşke diyorum sorumluluk beni çok yıpratıyor eşime sinir oldum yani şimdi de yattı uyudu gidek gel dedi gitmeyecem dedim yuruyek karda dedi istemedim biz hergun evdeyiz kendi bı gün evde çatlıyor beyefendi ben miyim böyleyim bı napsam bilmiyorum gerçekten