kelebekk506 Mirinda cevre ettirmiyor köye getirdi beni bi kadina misafirligr gitsem annesini gonderiyor yanim sira
Akrep kelebekk506 off lütfen böyle düşünmeyin 🥺 çıksa nolur çıkmasa nolur el alem her şeyi konuşur. Eğer eşin tedavi sürecinden sonra iyi olursa bi şans verebilirsin. Ama baktın düzelmiyor bırak git.. hiç bişey senden önemli değil
Ask_hosmus kelebekk506 ne dicemi bilemedim yaa Allah yardımcım olsun, gereksiz eşini ezme hareketleri, keşke bu yengelerine, annelerine verdikleri değeri karılarına verseler çok mutlu olucak lar haberleri yok
Ortasekerlikahve kelebekk506 bilemiyorum. İstanbul’da yaşıyordum evlenince de orda yaşadık aileme evim 15 dakika uzakliktaydi yürüme mesafesi oda bende eşimi ikna ettim Ankara’ya taşındık hiç ailem aklıma gelmez çünkü bağ yok arada ve ben gurbette daha mutlu huzurluyum
Papatyagelin01 kelebekk506 Adanadan Kocaeli’ye geldim bir kaç ay içinde alıştım senede 1 görüyoruz ailelerimizi ya da onlar geliyor kendinizi meşgul edecek şeyler bulsanız o kadar aklınıza gelmez ben evden çalışıyorum burda çok kimseyle muhatap olmuyorum zamanında çok kazık yediğim için hobi edinin kurslara gidin zaten tayinciyiz biz alışmam lazimdi uzaklara 😌☘️
Canoo kelebekk506 hayatınızından memnun değilseniz sakın çocuk düşünmeyin. Çocuktan sonra çok daha fazla baskı göreceksiniz çünkü kolay kolay çekip gidemeyeceğinizi bilecekler. Ben kimseye kolay kolay boşan demem ama ben sizin yerinizde olsam boşanırdım ve o evde bir dakika bile durmazdım. Hayat enerjinizi sömürmüşler resmen, sizi orada tutan ne var ki?
kelebekk506 Canoo demin yine bahsettim ben sana ömür boyu senim memlketinde mi kalacam dedim erkek mi kadinin memleketinde kalirmis yok oyle ayri ev istiyorsan köye yaparim diyor tartistik
Canoo kelebekk506 böyle geri kafalı erkeklere ömrünü harcamaya hiç değmiyor. Senin sonun belli ne yazıkki ya kabul edip oturacaksın yada boşanacaksın.
kelebekk506 Zeyzey11 ne olacak boyle nereye kadar ya basta vaatler verdi bana bende namaz kiliyo dinine duskun yalan atmaz dedim inandim ama bakiyorum bi rahatlama var tabi yönlendirmeye calisani da cok
Zeyzey11 kelebekk506 ayni ben bide beni istemiyordu kiz ailesiii halada sevmiyorlar beni pislikler esime sehire tasinalim diyom ilk evlndgmzde beni kandrdi 6 ay sonra tsncz dedi sehire uc yildr evlym hala bu nalet koyde yaşıyorum nasil insanlara düştüm diyorum esim cok aileciii önceliği onlarr maalesef
kelebekk506 Zeyzey11 sen nereye evlendin . Bati da insanlar birbiriyle evleniyor ama dogu kültüründe ailesiyle bunu evlendikten sonra birseylerin ters gittigini gorunce araştırınca anladim. Hep ayni yalanlar once ev ustu sonrasi gtleri yemiyo ayri eve cikmaya