Kuzulkurt Ben ilk gördüğümde ortada bir şey yokken “Bu adamla olur, gideri var demiştim.” 😂 Ben çok odunum, var mı aklından romantik şeyler geçiren? 🥰
Cicilibicili Kuzulkurt biz görücü usulü evlendik ilk gördüğümde sanki beni istemeye gelir gibi bakımlı gelmişti bende olur dedim senin gibi ama sonrası muamma benim salman gerekirken o saldı kendini 😬😂
Ops Kuzulkurt Aynen şu cümle geçti “umarım bana bulaştırmaz” 😂 eşimi ilk gördüğümde tanımiyordum ve çok hastaydı gripti☺
aloNeaNgeL Kuzulkurt vala ben eşimi ilk gördüğümde dedim ayy nasıl bakıyor bana dedım salak hiç görmemiş gibi sonra zaman gectı ben ona öyle bir baktım ki dedım bu adam benim benden baska kımseye yar etmem etmedimdee 🤣🤣🤣aşık oldum sırılsıklam oda bana tabı 😛😛 bana derdiki Ceylan gibi gözlerin var tabı ozman saçlar simsiyah bel altında sürmeli gözler şimdi çocuk ev derken yaşlandık yaa🙂🤣🤣🤣🤣
Kuzulkurt Cicilibicili bizimde görücü gibi bir şeydi ama ben ailesini tanıyordum dayımlara yemeğe geldiğinde demiştim bunu. Aradan 2 yıl geçti bir baktım evleniyoruz 😂
Cicilibicili Kuzulkurt ayy o aile yemeklerinde ben çok utanırdım hep böyle yaşıt gencleri alttan alttan birbirine yakıştıran nineler teyzeler olur ya 😂bizim de aklımıza sokuyorlar sonra 😂😂
Ops Kuzulkurt eşim bana ben evlenmek istemiyorum dedi☺ ama sen benim gibi biriyle evlenirmiydin diye sordu😂 bende hayır evlenmem dedim😊 bunun içine dert oldu tabii😂 sonrası nikah masası🥰
Kuzulkurt Cicilibicili işte onlar yüzünden oldu diyelim 😂 biz kuzenimin odasında sigara içiyorduk gizli gizli eşimde gelmişti de öyle görüp düşünmüştüm 😂
Patateskizartmasi7 Kuzulkurt eşimi ilk gördüğümde işe yeni girmiştim eşim de aynı yerde çalışıyordu maşallah analar neler doğuruyor demiştim 🤣
Deleted21 Kuzulkurt bende şöyle bi baktım dedim ki , bu adamdan iyi eş , iyi baba, iyi damat hatta gelecekteki torunlarıma da iyi bir dede olur dedim. Sebebini bilmiyorum ama öyle geçti içimden ☺️👌