Oglumolmadanasla_aliye ne kadar iyi olursa olsun insanın canına tak ediyor çoğu zaman ayrı eve çıkmak istiyorum ama mümkün değil gibi
Kayinvalideyle oturma
Ben kaynanamla yaşıyordum beni açık açık evden kovdu bende çıktım babamın evine geldim elime dedim ayrı ev tutarsan gelirim yoksa boşanırım hala beklemedeyim ama sonuç boşanacak gibiyim
Oglumolmadanasla_aliye Allah kahretsin mi bende bir yaşıyorum cideen ev üstüne ev olmuyor Allah herkese bir kapı açsın da herkes kurtulsun ya bende dahil inşallah
- Düzenlendi
Oglumolmadanasla_aliye 1 hafta gelse dayanamıyorum ne kadar iyi insanda olsa düzen falan kalmıyo hiçbirimizde,ne yap et eşinin aklını çel ayrı eve çıkın
Oglumolmadanasla_aliye 1 yil beraberdik simdi kayinvalidem gidiyor ..
Ilk başlarda aylari sayiyordum kendi düzenim olsun diye hep mutsuzdum. Ama şu son 3 aydir okadar cok alistim ki kayinvalidrme. Simdi gittigi icin aşiri cok mutsuzum. Koskocaman evde tüm gün yalniz kalacam muhabbet edecek bana cay icmede eşlik edecek konuşup muhabbet edecek kimsem kalmadi.
Vefat edene kadar bizimle kaldı öz annemi kaynanmı dediler kayın valideme annenmi her insan farklıdır eşimin annesi saygı duydum görmedim duymadım rahmetli pes etti en sonunda ne olursa olsun şimdi gerçek dünyada biz ise yalan dunyadayız
Oglumolmadanasla_aliye Yanyana oturuyoruz ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz mutluyuz eltime gidince bile kıskanıyorum o derece gerçekten