Melis_345 İyi geceler kızlar onerebileceginiz intim yıkama Jeli var mı ? Nivea markasını çok duydum aranızda kullanipta memnun kalan var mı ?❤️
Rumi Melis_345 sebamedin öneririm canım fiyatı biraz yüksek ama o kadar uzun süre gidiyo ki anlatamam ben çok memnunum
arman Melis_345 her duş sonrası ben kullandım temiz ve bakımlı olduğunu hissettiriyor, memnun kalmıştım. Şuan vajinanın doğal yapısının kalmasını istediğim için kullanmıyorum
Peki Melis_345 kesinlikle tavsiye etmiyorum vajina zaten kendi kendini temizleyen bir organ vajinanızın pH değerini bozarsınız iç kısmını kesinlikle yıkamamalısınız
Polyannacilik Melis_345 çokta sağlıklı değil diye duymuştum o jelleri, onun yerine bol suyla yıkayın sürekli iç çamaşırı değiştirin ne koku kalacak ne akinti
bittercikolata Melis_345 siberian welness in intim jelini kullanıyorum pompalı olanı içeriği tertemiz, çok memnunum 🥰
tugce_byr Melis_345 Ben hiç birini tavsiye etmiyorum kullandıkça kuruluk oluşuyor deri döküntüsü artı olarak floral dengeyi bozduğu için sonralar da koku yapıyor