Slm kızlar 3 gündür kanamam var ve 7 haftalık hamileyim doktora gitti hiç bi şey yok diyor bebeğim iyi çok şükür ama çok korkuyorum bebeğime bi şey olucak diye böyle yaşayan oldu mu bel ağrımda var
7 haftalık gebelikte kanama
Amara yerleşme kanaması o canım.
Gebeliğin ilk haftalarında olur. Korkulacak bişey olsaydı doktorun direk yatış verir seni gözlem altında tutardı. 3 gebelik geçirdim 3′ünde de oldu.
SuperAnnee wallah çok korkuyorum düşük olucak diye doktorum dedi bebek iyi ama işte insan duramıyor allah razı olsun birazcıkda olsa içime su serptin ♥️ Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ama kanamam biraz fazla bide Cumartesiden beri var kaç gün sürdü sizinki
Amara ilk çocuğumda 3 ay sürmüştü. Sonra doğru pembemsi leke gibiydi ve bitti. Doktor progesteron vermişti. Kullanıyordum. Ama beni çok kötü etkiliyordu. Doktorum kullanmamı kesti. Kullanmasanda olur demişti.
SuperAnnee inşallah benim de geçer 🤲🏻♥️
Amara herhangi bir ilaç vermedi mi acaba doktorunuz ?
Ben farklı bir uzmana daha gitmenizi tavsiye ederim 🙏🏻
Amara alanında uzman başka bı doktora daha gitmeni öneririm. En azından için rahatlar.
SuperAnnee tmm canım teşekkür ederim
SuperAnnee @deleted77 maalesef düşük yaptım 😥🥺
Nietzsche hemen acile gitmiştim demişlerdi her şey yolunda kendi doktoruma gitti oda dedi benek gayet iyi ama bu kanama niye oluyor bizde bilmiyoruz ben yine eve geldiğimde uzandım hiç bi şey yapmadım dün akşam afedersiniz lababoya gittim et parçası gibi bi şey düştü çok korktum sabah direk doktoruma gittim dedi kalbi çarpmıyor ve bi şey görmüyorum 😢😢😢😢 amin inşallah 🤲🏻 İnsan ister istemez hüngür hüngür ağlıyor 😔🥺
Amara o kadar üzüldüm ki anlatamam 😢 dilerim istediğin zaman da yeniden hayırlı haberler alırsın 🙏🏻 Açıkçası ben tahmin etmiştim ve sana ilaç vermeleri gerekirdi, kesinlikle bir daha aynı doktora gitmeni tavsiye etmem 🙏🏻
Amara çok üzüldüm. 😔 Yani sana teselli olur mu bilmem ama bi doktor sağlıksız bebekler düşer demişti bana. İnşallah Rabbim yüreğine ferahlık versin. ❤️
SuperAnnee yerleşme kanaman gebeliğin kaçıncı haftasında oldu ben adet olmadan bir kaç gün önce oluyor diye biliyordum