deleted77 allah razı olsun canım içim çok yanıyor bende dedim kesin bi şey verirler ama vermediler 🥺🥺🥺🥺

SuperAnnee benim de doktorum dedi bide ben hamile olduğumu bilmiyordum korona olmuştum belkide hayırlısı buymuş ama içim çok yanıyor ilk hamilelik ilk heyecan….💔🥺🥺🥺🤲🏻

sudemsu benim 6-7.ci haftaya kadarda vardı, leke leke. Yorum yaparkende geneli değil kendimi baz aldım. Bu arada 3 gebelik geçirdim, üçüde bu şekildeydi.

Ya bizim ulkede kanama varsa eyer doktorlar cok tehlikei diyolar ve kanama varsa dusuk oluyo cogu zaman ama burda doktorlar kanama olurken nasi hersey yolunda diyolarlar (kanama yani leke bile olsa hemen mudahile ediyorlar)

Burada okuyorum yerlesme kanamasi etrafimda hic kimsede yerlesme kanamasi oldugunu duymadim

Aitaj_ kanama oldumu hemen yatakdan kalkmak olmaz dusuk tehliken var diyorlar

SuperAnnee herkes farklı farklı gebelik geçiriyor işte sağlıklı olsunlar da olanlar gerisi teferruat

Amara seni çok iyi anlıyorum benimde başımdan geçti seni telkin edecek kelime dahi yok, allah sabır versin ve istediğin vakitte hayırlısı ile olur inşallah 🙏🏻

Merhaba canım bütün yazdıklarını okudum ben de yurtdışında yaşıyorum ve bir hafta önce bütün yaşadıklarını yaşadım hamileliğimin ilk zamanlarında corona geçirip ateşlenmiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu yedi haftalıktı ve bir hafta önce düştü doktor sebebinin corona geçirmiş olmamı söyledi çok üzüldüm sana da zor gerçekten ben de çok alışmıştım insan yanlız oluyo gurbette ve arkadaş olucaktı bana da ilk hamileliğimdi ama hayırlısı herşeyin rabbim inşallah sana da bir daha nasip etsin üzme kendini ❤️🌸 @Amara

Zeynep3 merhaba canım aynen wallah aynı senin gibiyim insan ister istemez üzülüyor hayırlısı rabbim hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 😢🤲🏻♥️