Merhabalar kızlar. Bugün nişanlımla doktora gittik. Uyuz hastalığına yakalanmışız. Bende çok hafif ama nişanlımda çok ağır. İlaç krem vs yazdırdık kullanmaya başladık ama aranızda geçiren var mı? Bitkisel ya da farklı çözümler var mı? Neler yapabiliriz 😔
Uyuz🥺
Annafreud ikimizde de aşırı derecede kaşıntı var ve nişanlımda birsürü yaralar var
Esmerkiz yaaa cidden mi 🥺size de çok geçmiş olsun. Elma sirkesi falan yazıyor internette acaba onun da faydası olur mu. Şimdi eczanede bi karışım yaptırdık. 3 gün onu kullanacağız. Sonrasında iğne vs de var şampuan losyon birsürü şey yazdı doktor
Esmerkiz ben de çabuk geçsin diye bitkisel bişey var mıdır merak ettim
Annafreud biz 2 yılda anca kurtulduj
Esmerkiz 3-5 günde geçsin diye bekleyen ben şu an yıkıldım😅
Seraymesut35 ciddi misiniz 🙁
Annafreud evet hala daha ara ara kaşınıyolar evde
Annafreud evi temizledim neler neler yaptım geçmedi deli olduk resmen eve kaşınan kimseyi almadık ve kolanya sürdük kaşıdok kolanya sürdük geçti
Seraymesut35 ben de birçok yerde limon sürün gibisinden yazılar okudum. Bi de elma sirkesi etkiliymiş. Yani doktorun tavsiyelerini bikaç hafta uygulayalım bakalım olmadı onları deneriz
Annafreud sirke birde evin her yerini temizlerken 3 gün kendinizde keremle ve kokan bir sey var beyaz küçük yuvarlak onun adını unuttum ondan koy ve limon kolanyasıda sürün
Annafreud kullanmadığımız krem kalmadı
Seraymesut35 teşekkür ederim 🌺
Seraymesut35 naftalin mi
Annafreud valla üşenmezseniz benim postlarıma bakın birine çok detaylıca yazdım yapılması gerekenleri.
_Vega ha ondan yıkanabilir eşyalarımı yıkadım çöp poşetine koydum yıksa almayan yatak VS gibi şeyleri Bi süre dolabın ağzını açmadım eşimin ve benm kıyafetlerimi yazlıkları yıkanmıltı poşte koyup ayırdım kıslıklaroda sürekli giyilenlsri her yıkamada sıcak ütüyle ütüledim bunları yaparken doktorum kreminide sürdüm 3 gün geçmişti ama evde geçmedibkayınvalidemlerle eltim ler aynı kalıyoruz evler ayrı sofra bir oldugu için tekrar başladı bende tekrar tekrar yaptım ve hiç kaşınöadım ama evdekiler bnm yaptığımı yapmadığı için 2 yıl kaşıntı geçmedi not yıkadığın kıyafetlere naftalın koyma sadece kullanamayacağına koy
Herhangibirkullanici bakayım teşekkür ederim