Prenssannesi size de çok geçmiş olsun. Bunu duyunca çok sevindim. Ben de kremi 2 gündür kullanıyorum. 4. Gün duş var. Umarım çabucak geçer🙏🏼

Prenssannesi ismi ne acaba? Karışım falan mı yoksa eczane ilacı mı? Benimde geceleri bacaklarım kaşınıyor çok korkuyorum bende oldum sanırım 😪

Annafreud eşim olmuştu benimde doktorun verdiği ilaclar hiç işe yaramadı. Wilkinson pomad duyduk onu kullandı geçti çok şükür.

Annafreud wilkinson pomad diye bir ilac var cok kötü kokuyor ama etkisi cok 3 gun uyguladik evdeki akliniza gelebilecek herseyi yikadim evdeki heryere sürdük yüz ve sac derisi harici ama eski kiyafet giyilmesi gerekiyor kokusu çıkmıyor yikasan bile 3 gün hic yikanmadan ust uste sürülecek o sirada evdeki hersey yikanicak eger gecmezse 1 hafta sonra tekrarlanicak 9 ay ne yaptiysam geçmeyen uyuzu bu sekilde atlattik

Aayy yorumları okudum da cok fazlasıyla uyuz olan bi kitle varmış bu uyuz nereden ve nasıl bulaşıyor acaba 🙄

Duruliyaninannesi

Annafreud bunların aynisinibizd yaptık geçmedi sonra cildiyeye gittik Dr kükürtle vazelin karışımı yazdi eczanede hazırlattık bide eczaneci siprey şişeye lavantali bı karışım yaptı yikayamacagim yerlere sıkmak için hergun kızımın dokunduğu oturduğumuz temas ettiğimiz yerlere sıktım kiremide 3 sürdük hergun çarşafları 90 derecede yıkadım öyle geçti

Bsrkaya bu ara salgın gibi hep yayılıyor birinin kıyafeti giyerek yada başkasının yatağına yatarsan biz memlekete gitmiştik orda bulaştı

Bsrkaya aman sizde çok dkkat edin küçücük yavruma bulaştı kaç ay ne çektim kollarını karnını kaşıyarak kanatoyirdu yara oluyirdu icim parcalaniyordu her gün bizler yine bi şekilde biliyoruz ama kızım anlamıyordu sabaha kadar uyumuyordu kasintidan aciyoooo diyordu rabbim kimseye yaşatmasın

Annafreud annemler bir sene uğraştı her kremi denedi eczanede karışım bile yaptırdılar. Ben eşim kızım da 2 ay çektik birde hamileydim biz hemen atlattık ama ömrümden ömür gitti çok zor çok kötü bir hastalık hala karnimda tırnak izleri var üstüne hamilelikte karın çatlaması yüzünden zaten kasintim vardı birde o üstüne gelince fena oldu. İlk önce kükürt sabunu alın saçlar dahil bütün vücudu onla yıkayın. Banyodan çıkınca kwelleda galiba ismi o losyonu vajina dahil ensede saç diplerine kadar iyice sürün yatin. Sabah duş alın üstünüzde kıyafetler , kullandığınız havli lif , yattiginiz nefresim takımı hepsini en az 60 derece de yıkayın yorganı yastığı balkona atın diyeceğim ama kış ayındayız çöp poşetine koyun akşama kadar kalsın sonra temiz nevresim geçirin ama özellikle tersinden dikişli olan yerleri utuleyin bu ütüye iç çamaşırları havlu lif kıyafetler dahil akşam tekrar losyonu sürün sabah yıkanın 1 hafta banyo , losyon , ütü , her şeyi yıkama çok önemli benim adım deliye çıkmıştı binada üstelik yeni tasinmistim arkamdan konuşuyorlardı hergun çarşaf yıkanıp yorgan havalandirilir mi diye 😂 sebebini öğrendiklerinde helallik istemişlerdi neyse 1 hafta yaptıktan sonra herşeye 10 gün ara verin sonra tekrar 1 hafta da işleme devam bak en önemli olan şey ütü anneme anlattım doktor böyle diyor dedim aman kim uğraşacak hergun nevresim yıkayıp ütü yapmakla dedi 1 senesini aldı sonra dediğime geldi öyle atlattilar

Annafreud biraz sabır işi canım insanı çok yoruyor hergun ütüsu yıkaması ama maalesef kurtulamazsiniz kuluçka dönemi var bu illetin en çok giysilerin dikis yerlerinde olurlar o yüzden tersten ütü yapmak şart birde kimseye gitmeyin kimseyi eve kabul etmeyin bulaşıcı bir hastalık belirtisi 10 15 gün sonra başlıyor kimsenin eşyasını kullanayım kendinizi kimi de kullandirtmayin