Deleted3441 Eslim_555 o gece yapmasaydınız sizde odalar yan yana diyosun uzaktaki bi odada olsada yapsanız neyse de bu şekilde duyacağı da kesin birşey duyunca da merak edip dinlemiştir
Eslim_555 Burda post açmıştım kardeşim evde yapsak ayıp olurmu gibisinden hani beni cesaretlendirenler lan 😂
lkmelms Eslim_555 kardeşiniz 19 yaşındaymış. Sizin sevistiginizi bilecek anlayacak yasta. Neden rezil olasınız orası sizin eviniz tabiiki sevişeceksiniz. Sessiz olduğunuza inanıyorsanız takmayın bence. Psikolojisi bozulcak yasta olsa tamam da koca herif olmuş.
Eslim_555 lkmelms hay Allah razı olsun ya millet boş boş yorum yapmaktan başka bişey bilmiyo sanki yabancı erkekle yatmisim gibi yazıyorlar kardeşim 15 gündür bende biz şehir dışında yaşıyoruz eşim gelince yallah evine mi git diyeydim kocamla özlem var aramızda sonuçta yapmasamiydik zaten geri gidecek
alonedark Eslim_555 ılla uyumak zorunda değıl yanı uykusu yoktur uyumamıştır sızı dınlemek ne alaka onu anlamadım belkı çocuk anlamamıştır bıle sen lan açma dıye bağırana kadar
Mirinda Eslim_555 ‘ablamlar gençler sevişebilirler ben uyuyayım en iyisi’ mi deseydi yani? Ne alaka uyku tutmamıştır uyuyamamıştır, sizi dinlemek için oturup bekleyecek hali yok ya. Muhtemelen duymuştur utanacak bir şey yok da keşke o halde kapısına gitmeseydiniz yani o biraz çirkin olmuş
Findukkk Ya hu kocanız sonuçta sevişmeniz normal niye rezil olasınız ki, küçükte değilmiş sonuçta üstünde durmayın fazla
Morvyy Eslim_555 burda kimse boş boş yorum yapmıyor siz herkese fikir sormuşsunuz herkeste böyle cevap verir işte sormasaydınız hoşumuza gitmiyorsa
lkmelms Eslim_555 takma kuzum boşver kocan o senin ve dediğim gibi orası sizin eviniz. Isterse annem babam olsun evde fark etmez. Yatak odasının kapısı kapandımmı bitmiştir olay 😇💕
deleted13 Eslim_555 Takmanızı gerektirecek bir durum yok, hayatın doğal olağan akışına ters bir durum değil,evde odanda kocanla gayet normal bir durum ,kırda çayırda bayırda yapanlar senin kadar takmıyor…😄🤷🏻♀️
Rouge Eslim_555 kardesine yaptıgın en büyük saygısızlık bana gore !cok iğrenc bir durum sahit olmak duymak ..birde hic utanmadan da kızdım ona sanki bilmiyor diyosun .sen onun yerinde olsan hosuna giderdi galiba ?günler cuvala mı girdi madem biliyosun duvar ince ..
Rouge Eslim_555 ne alakası var evli olman her sekilde herkesin bilicegi sekilde ilişkiye girmen anlamına gelmiyor. herseyin adabı var .ha sen dikkat ettigin halde yakalanır utanırsın ayrı da gelmiş burda birde kardesine kızıyosun üstüne birde yanına gidiyosun. bunun evli olmakla degil kişilikle alakası var .
Papatyaaa_ Eslim_555 Kendimi tutayım tutayım dedim ama duramadım. Yani yazdığına resmen çelişmişsin. Duvarlar kağıt gibi demişsin. Yaşamışsın buna karışamam ama madem yaptın niye kardeşinin odasına gidip sert dille konuşuyorsun. Hadi gittin bari tatlı dille konuşup anlayıp anlamadığını çalışabilirdin. Bu kadar rahatsız da olacaksan keşke kardeşin evde değilken birlikte olsaydın daha rahat olurdun hem bedenen hem kafadan. Yazdıklarınla çelişmişsin bence kimseye burda sert uslupla bulunma. 🙂
Eslim_555 Rouge olayları fazla dagitiyorsunuz ben gözünün önünde girmedim ilişkiye uyudu diye tahmin etmiştim nerden bileyim uyumadigini ayrıca olabildiğince sessizdik sadece üzerimdeki şortla askılı ile görmesin diye kapısı aralikken tam kapamak istedim duşa giderken olay tamamen bundan ibaret o zaman anladım uyumadigini
Rouge Eslim_555 sen söylüyosun yok duvar ince ses duyuluyor bilmem ne oyle dersen iş degişir bu bile bile yapmak olur
Eslim_555 Rouge tamam ince ben zıt bişey yazmadım fakat altını çizerek söylüyorum olabildiğince sessizdik ama gecenin sessizliğinde duyabilmis olmasi ben üzüyor ayrıca anca bugüne kadar durabildi eşim sonuçta onunda benimde bir ihtiyaci bu