Kızlar anal seks yapanınız var mı? Eşiniz mi istiyor yoksa sizde istekli misiniz ? İlişki de sınır tanıyor musunuz eşlerinize ??
Anal seks?
Dilayyyy sağlığınız için kesinlikle izin vermeyin.
Makatı dağılan çocuklar biliyorum, bu teşvik edici soruyu soran kişi sürekli kakalı çamaşır görmedin herhalde nasıl bir pislik haberin de yok anlaşılan hepsinden önemlisi Haram
Dilayyyy mide bulandırıcı geliyor bana
Cicilibicili kesinlikle bende öyle düşünüyorum ve aşırı tepkiliyim bu birlikteliğe
Dilayyyy haram ilk başta ve sağlık açısından da iyi bir şey değil
Dilayyyy hiç bir tarafından kabul edilebilirliği yok zaten, hani her şeye dini katmayın falan deniyor bazen burda ama görüldüğü üzere dinimizin haram dediği şey sağlık açısından ne problemler doğuruyor. Boşuna haram denmemiş aslında. Ve cidden bunu yapan erkeklerin aşırı derecede midesiz olduğunu düşünüyorum
Dilayyyy eşimin zoruyla birkaç defa oldu. Ama bayadir izin vermiyorum. Şu sıralar yine her ilişkide istiyor. Bir şekilde ikna ediyorum yapmamak için. Ama çok istiyor.
Dilayyyy dinimizce yasak olmayan ve sağlığımıza zararlı olmadığı sürece bı sorun olmuyor her şekil yani anal seks eşimde teklif etmedi bende istemem zaten eşim istesede reddederim. Hem din açısından çok günah hem de sağlığa zararlı.
Cicilibicili eşim bile olsa bende aynı fikirdeyim. Midesizler maalesef bu konuda😏🤔
Cicilibicili katılıyorum kesinlikle
Melekanne1- evet canım haklısın
Minik1anne1 aynen canım
Kirpapatyasii benimki de çok istekli bunu vücut diliyle belli ediyor her ilişki de ama ben istemiyorum asla
Kirpapatyasii asla izin vermeyin. Siz istemediğiniz sürece bu boşanma sebebi bile sayılıyor
Cicilibicili gayret ediyorum. Hatta benimde zevk alacağımı ama kendimi serbest bırakmayıp sktığım için ağrı yaşadigimi söylüyor. Ağrıyi bırakın günah boyutunu düşünüyorum ben. Karşı çıkmaya devam😂