Dilayyyy eşimin böyle bı isteği oluşmuştu ama ben istemedim ve karşıyım daha da teklif etmedi

Makatı dağılan çocuklar biliyorum, bu teşvik edici soruyu soran kişi sürekli kakalı çamaşır görmedin herhalde nasıl bir pislik haberin de yok anlaşılan hepsinden önemlisi Haram

Dilayyyy hiç bir tarafından kabul edilebilirliği yok zaten, hani her şeye dini katmayın falan deniyor bazen burda ama görüldüğü üzere dinimizin haram dediği şey sağlık açısından ne problemler doğuruyor. Boşuna haram denmemiş aslında. Ve cidden bunu yapan erkeklerin aşırı derecede midesiz olduğunu düşünüyorum

Dilayyyy eşimin zoruyla birkaç defa oldu. Ama bayadir izin vermiyorum. Şu sıralar yine her ilişkide istiyor. Bir şekilde ikna ediyorum yapmamak için. Ama çok istiyor.

Dilayyyy dinimizce yasak olmayan ve sağlığımıza zararlı olmadığı sürece bı sorun olmuyor her şekil yani anal seks eşimde teklif etmedi bende istemem zaten eşim istesede reddederim. Hem din açısından çok günah hem de sağlığa zararlı.

Kirpapatyasii benimki de çok istekli bunu vücut diliyle belli ediyor her ilişki de ama ben istemiyorum asla

Cicilibicili gayret ediyorum. Hatta benimde zevk alacağımı ama kendimi serbest bırakmayıp sktığım için ağrı yaşadigimi söylüyor. Ağrıyi bırakın günah boyutunu düşünüyorum ben. Karşı çıkmaya devam😂

Dilayyyy eşim bikaç seferdir bi değdiriyor oraya ama ben direk çekilşyorum hani napıyon der gibi😂istiyo merak ediyor merakına veriyorum ama haram olduğu için ben de istemiyorum