Dilayyyy biz yapmıyoruz anal onun dışında sınırımız yok herşeyi yaparız sağlık ve saygı çerçevesinde 🌸 herşeyde olduğu gibi bununda bi ölçüsü olmalı
Anal seks?
Dilayyyy baslarda esim istiyordu ,asla istemiyorum ben yapmam da artik esim de dile getirmiyor.
Dilayyyy sadece bi kere yapmıştık ama gerçekten hiç bi artısı yok hem canın acıyor hem zevk vermiyor.
- Düzenlendi
Dilayyyy Allah bişeyi haram kılmışsa boşuna kilmamıştır en başta bizi düşünüyor Rabbimiz. Allah korusun ölüme kadar götürecek derecede hastalık kaparsınız öyle pis öyle iğrenç.
Kirpapatyasii izin vermeyin keşke vermeseymişsin anladığım kadarıyla gönülsüz olmuş benim için boşanma sebebi
Hic yapmadim hic de istemedi çünkü haram olduğunu kendisi de biliyordur zaten
2minikmucize tabiki gönülsüz oldu. Günah olan acı hissettiğim bir şey için nasıl rıza gosteririm. Es olduğu için ısrarlarına karşı koyamadim birkaç defa. Artık izin vermeyeceğim Allah’ın izniyle
Kirpapatyasii ısrar edebilir ama siz yapmayın 6 yıldır eşim oral yapmamı ister 6 yıldır dile kolay ama ben oralı da sağlıksız bulduğum için yapmıyorum demem o ki ısrar ederse etsin Allah ters ilişki yapanlara lanet okumuştur.İnsanoğlu için haram o kadar cazip ki anlamıyorum karın acı duyarken sen nasıl zevk alıyorsun
2minikmucize bende bunu anlamıyorum inanın. Ben zorlanmiyorum ki bildiğin aci çekiyorum . Bundan
Kirpapatyasii Of aynı dertten muzdaripiz gerckten artık bıktım yani her ilişkide istemesi benim midemi bulandiyor yemin etti bir kere olsun daha istemeyecem diye bir kere oldu o gün tövbe ettim tabikide Allah’ım affetsin beni sürekli dile getiriyor istemiyorum dedikçe ısrar ediyor ilişkiye olan zevkimi de kaçırıyor
bugsbunnyy Varsin ilişki de küssun yarıda bıraksın.sizin kararlı olduğunuzu görünce kendisi pes edecektir bir süre sonra
bugsbunnyy siz kararlı olun yapmayın boşanma davasında tek celsede boşuyor bu sebepten ötürü eşimden hiç duymadım zaten günah olan hiçbir şey yapmıcamı biliyor
Kirpapatyasii valla benim eşimde oral yap diyordu hiç yapmadım 6 sene boyunca kafamı ütüledi resmen ama demiyor tabii kararlı olduğunuzu gördüğü zaman vazgeçer belki boşanmakla tehdit edebilirsiniz mesela
Kirpapatyasii inşallah dediğin gibi olur ya
2minikmucize ya yok dediğimi bildiği halde anlamiyor ki
2minikmucize yok eşimde ısrar eder biraz ikna edemeyince vazgeçer. Kavga boyutuna gelmedi çok şükür 😂
bugsbunnyy yaşıyor musunuz ters ilişki benim için boşanma sebebi gözünün taşına bakmam iki çocuğumun olduğunada bakmam
Kirpapatyasii a iyiymiş🤣bazı kullanıcılar yazıyor sabanı diye ama ben gerçekten üzülüyorum evlenmeden önce konuştuğum kişide dile getirmişti direk ayrıldık tabi Rabbim yaşatmasın
2minikmucize hayır sadece bir kere oldu oda sussun diye baktım tekrar istiyor dedim hayır ben istemiyorum kızıyorum yani
Zorla yapmaya kalkarsa afedersiniz ama yapıverin birZ kakanızı görsün gününü ne bu hak yolu varken bok yolu merakı anlar işte 😄😄