Merhaba kızlar olıvasyon testı yaptım adetıme 7 gün kala yumurtlamam oldu ve adetım 4 gün gectı yumurtlamadan 9 gün gecınce kan testı yaptım 0 86 cıktı 17 gun gecınce test yap demıslerdı acaba gec döllenme olmus olabılır mı yukselır mı

Glbaharramazan adetin gecikti mi ona göre yapman daha iyi. Eğer geciktiyse 5 6 gün gecikmesini bekle sonra kandan baktır düşük değer de olsa çıkıyor. Benimde geç döllenme oldu da ordan biliyorum 😬

Aslican bugun 3 gun gecmıstı adetım yumurtlmadan 17 gun gecınce yapın dıyorlar 9 gun gecmıstı 086 dedı sence 1 hafta sonra yıne test yapayım mı

Glbaharramazan bence yap. Benim adetim 6 gün geciktiği halde idrarda çıkmadı kanda da 54 çıkmıştı baya düşüktü. Ben bi daha bak derim

Aslican tamam canim haftaya yapcam gec dollenme olmus olabilir dediler adete 1 hafta kala yumurtlama oldu sonra tekrarlayayim testi migdemde sislik var mide yanması uyku halı ve idrarda beyaz tortular var

Glbaharramazan benimde acayip iştahım vardı 😅 bencede yap çünkü ben adetim 6 gün gecikmesine rağmen bile doktor kandaki değere şüpheli demişti olmayabilir demişti o kadar düşük çıkmış. Zaten bebeğimim gelişimi de hep 1 hafta geriden geldi

Aslican ne bıleyım canım 086 ya haftaya kadar yükselır mı bana da 10 gunde ancak rahme yerlesıp kana gecıyor hormon dedı ben döllenmeden 9 gun gectı yaptım cıkmadı göguslerım hassaslasmıs dokunamıyorum kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum insallah cıkar canım sen gıbı olur

Glbaharramazan inşallah canım 2 günde iki katına çıkıyo o yüzden bi umut belki vardır ☺️