Merhaba kızlar olıvasyon testı yaptım adetıme 7 gün kala yumurtlamam oldu ve adetım 4 gün gectı yumurtlamadan 9 gün gecınce kan testı yaptım 0 86 cıktı 17 gun gecınce test yap demıslerdı acaba gec döllenme olmus olabılır mı yukselır mı
Geç döllenme olmuş olabılır mı???
Glbaharramazan adetin gecikti mi ona göre yapman daha iyi. Eğer geciktiyse 5 6 gün gecikmesini bekle sonra kandan baktır düşük değer de olsa çıkıyor. Benimde geç döllenme oldu da ordan biliyorum 😬
Aslican bugun 3 gun gecmıstı adetım yumurtlmadan 17 gun gecınce yapın dıyorlar 9 gun gecmıstı 086 dedı sence 1 hafta sonra yıne test yapayım mı
Glbaharramazan bence yap. Benim adetim 6 gün geciktiği halde idrarda çıkmadı kanda da 54 çıkmıştı baya düşüktü. Ben bi daha bak derim
Aslican tamam canim haftaya yapcam gec dollenme olmus olabilir dediler adete 1 hafta kala yumurtlama oldu sonra tekrarlayayim testi migdemde sislik var mide yanması uyku halı ve idrarda beyaz tortular var
Glbaharramazan benimde acayip iştahım vardı 😅 bencede yap çünkü ben adetim 6 gün gecikmesine rağmen bile doktor kandaki değere şüpheli demişti olmayabilir demişti o kadar düşük çıkmış. Zaten bebeğimim gelişimi de hep 1 hafta geriden geldi
Aslican ne bıleyım canım 086 ya haftaya kadar yükselır mı bana da 10 gunde ancak rahme yerlesıp kana gecıyor hormon dedı ben döllenmeden 9 gun gectı yaptım cıkmadı göguslerım hassaslasmıs dokunamıyorum kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum insallah cıkar canım sen gıbı olur
Glbaharramazan inşallah canım 2 günde iki katına çıkıyo o yüzden bi umut belki vardır ☺️