Evde seksi giyinme
Katty canım ben -20 olan ilimizde bile tangayla gecelikle geziyorum 😂 çok güzel gögüs kısmı dekolteli atletler var onlardan giyiyorum altınada şort yada tayt çok seksi duruyor.
Katty bu soğukta kız ben iki çorap giyiyorum hala ısınamadım üst zaten kalın 🤣
Katty elbette var ben birsürü aldım hep yarım üst çok sexsiler bir bak istersen canım
- Düzenlendi
Katty ben genelde tayt ve crop bustiyer giyiyorum. Göğüs ya da sırt dekolteli olanlardan. Ya da şort, mini etek üzeri atlet croplardan, alta da her daim tangayı çekerim 😊😊
Katty ben dar tayt giyiyorum hatta aldığım taytlar hep bir beden küçük aliyorum tamamen vücudu sarıyor üzerine de göğüs dekoltesi olan bir yarım bady giyiyorum. Saç makyaj. Yerden bı şey almaya egilsem arkama yapışmış bir adam var. Çocuk var diyorum sende böyle giyinip beni delirtme diyor. Akşama diyorum geceyi dört gözle bekliyor hatta bazen oğlumun uyuduğu ana denk getirip yapışıyor 😄
Katty Ben eski giymedigim taytlarimdan bir kaç adet büstiyer yaptım bir kaç adet bady yaptım. Bazılarının ön tarafını dekoltesi açık yaptım çoğu zaman almıyorum istersen sana da nasıl yapacağını söyleyebilirim cnm
Seksi_hatun ay bana deee nasıl yaptın 🤭
Popy_ tabiki canım. 😊. Giymedigim herhangi bir taytı al ve bacakları aynı hizaya gelecek şekilde ust üste koy. Bacak arası dışarıda kalıyor oradan makas ile alttan üste doğru C şeklinde kes. Üzerine giy. Ve nasıl bir gemislikte dekolte istiyorsan kes
Seksi_hatun hmm anladım peki kestikten sonra kesilen yerler de dökülme yada kesme olduğu belli oluyor mu kesilen yerinde ayriyeten içe kıvırıp dikiyo musun
Popy_ Hayır canım herhangi bir dökülme ip çıkma olmuyor hatta anlaşılmıyor bile kesilip tayttan yapıldığına
Seksi_hatun öyle dur bende de birkaç şey var denicem valla teşekkür ederim ☺️🥰
Popy_ rica ederim cnm. 🥰 Ama eğer için rahat etmez ise sen ince bir kıvırıp dikiş atabilirsin 😍
Seksi_hatun yarın denicem inşallah olmadı yapıcam sonucu unutmazsam yazarım sana ☺️
- Düzenlendi
Bende kendime baktım suan
Polar mor renk donum
Üstüne çekilmiş turuncu cicekli corabım ve turuncu patiğim
Önünde kedi olan pijama üstüm ve cocuklara gelmesin diye tam tepeden toplanmış saclarım😂😂😂
Arzuladığı gibi görmek istiyor benim eşimde ister herzaman bakımlı olmamızı istemesi iyidir herzaman
2bebelianakurt Sen bensin 😂🥰
Seksi_hatun
Kol veya askı olmuyo mu tatlım 🤔
140820 Yapmak istersen yapabilirsin cnm. Kesipte
Popy_ tmm cnm bekliyorum 😊