Merhaba kızlar
Ben evde eşofman tayt üstü sweer falan giyiyorum ama eşim dekolteli bişeyler giymemi istiyor ne giyebilirim evde göğüs dekoltesi falan linlklerseniz sevinirim 😍😂
Evde seksi giyinme
Katty keşke benim eşimde öyle istese ve istediğini söylese 😂
Queen_Mommm kapalı giyinmeni mi istiyor 😂
- Düzenlendi
Katty Ya ben atlet bile giysem içine südyen takıyorum yaz kış böyleyim evde. Gögüslerde 90 beden olunca Eşimde beni fena yapiyorsun birseyde yapamiyorum der, çok da hoşuma gider 😂 Gündüz evde kızlarimiz var küçük gece de ise gidince her zaman olamiyor o iş bende delirtiyorum 🤓😂
Esmerkiz39 bizimkilerde küçük bizde her zaman yapamıyoruz pert oluyoruz şöyle standart ama göğüs dekolteli bişeyler bulamıyorum 😂
Regl dönemi haricinde eşofman giymem evde 😂 yaz kış dekolte tercihim ya kendimi daha rahat hissediyorum takar takıştırırım sabahları evin işi biter bitmez kendimi süslerim alışkanlık gençlikten, 🤷♀️ Türkiye de online alışveriş yapmıyorum o yüzden link veremiycem ama kışlık kazaklarda sırt dekoltesine bayılıyorum mesela genelde öyle terch ediyorum 😂 keşke benim eşimde önemsese ama nerdeee hep gözü alıştığından galiba görmüyor artık beni bu da kötü aslında 😂
Katty yoo hiçbişey demiyor😂 keşke dese istese şöyle giyin diye
Katty ayy ben soğuktan it gibi titresem bile asla giyimimden ödün vermem canım sende pentiye bir bak istersen dekolteli üstler çok var
Queen_Mommm 😂😂 boşver o zaman istekte kötü böyle karşılayamayınca 😂
alyakusum01 teşekkür ederim ama dekolteli triko bişeyler istiyorum genelde ya crop var ya da büstiyer pijamalarda da var mı dekolteli
Katty Kız daha iyi destekli tak adam bayılır 🤓😂
Esmerkiz39 yok canım çocuklar küçük memeler yerinde 😂
Queen_Mommm ay ben eskiden öyle giyerdim şimdi tam rahat 🤣🤣🤣