• +18
  • Evde seksi giyinme

Merhaba kızlar
Ben evde eşofman tayt üstü sweer falan giyiyorum ama eşim dekolteli bişeyler giymemi istiyor ne giyebilirim evde göğüs dekoltesi falan linlklerseniz sevinirim 😍😂

Katty Ya ben atlet bile giysem içine südyen takıyorum yaz kış böyleyim evde. Gögüslerde 90 beden olunca Eşimde beni fena yapiyorsun birseyde yapamiyorum der, çok da hoşuma gider 😂 Gündüz evde kızlarimiz var küçük gece de ise gidince her zaman olamiyor o iş bende delirtiyorum 🤓😂

Esmerkiz39 bizimkilerde küçük bizde her zaman yapamıyoruz pert oluyoruz şöyle standart ama göğüs dekolteli bişeyler bulamıyorum 😂

Regl dönemi haricinde eşofman giymem evde 😂 yaz kış dekolte tercihim ya kendimi daha rahat hissediyorum takar takıştırırım sabahları evin işi biter bitmez kendimi süslerim alışkanlık gençlikten, 🤷‍♀️ Türkiye de online alışveriş yapmıyorum o yüzden link veremiycem ama kışlık kazaklarda sırt dekoltesine bayılıyorum mesela genelde öyle terch ediyorum 😂 keşke benim eşimde önemsese ama nerdeee hep gözü alıştığından galiba görmüyor artık beni bu da kötü aslında 😂

Katty ay giymiyorum taytla sporcu atleti cok hpsuma gidiyor ama göbegim şgrenc duruyor fizigim güzelse olsa böyle giyinirim esim aramaz güzel giyinip giyinmedigime bende üseniyorum ugrasmıyorum😂

Katty yoo hiçbişey demiyor😂 keşke dese istese şöyle giyin diye

Katty ayy ben soğuktan it gibi titresem bile asla giyimimden ödün vermem canım sende pentiye bir bak istersen dekolteli üstler çok var

Katty biri görecek evin içini diye kapalı perdeden bile kıskanan adam dekolte giy der mi acaba bana da bir gün sırrınız var mı 😀

Flamme 😂😂 bende makyaj saç okey ama kıyafet kapalı giyiyorum ayy üşüyorum galiba 😂😂

Ozge49595 benim de fiziğim kötü bir göbek var şekerpare çatlak desen öyle ama göğüs dekoltesi giymek istiyorum 😂

Queen_Mommm 😂😂 boşver o zaman istekte kötü böyle karşılayamayınca 😂

alyakusum01 teşekkür ederim ama dekolteli triko bişeyler istiyorum genelde ya crop var ya da büstiyer pijamalarda da var mı dekolteli

Zambak55 kapalı perde de neyden kıskanıyor 😂arada dekolteli giyince böyle giyin diyor çok yakışıyor diyor 😂

Flamme bak sen alıştırmışsın o yüzden etkilemez artık böyle her zaman değilde arada giymek daha iyi bence