Merhaba kizlar nasil siniz uzun bi sureden Sonra geri geldim neler oldu ki ilk once Evleniyorum yaza nisanim kinam dugunum oluyo ve suan sozluyum sevdim insanla 3 sene Sonra sozlendim tabiki gine zor gunler yasadim ailem le ama Allah sukur onlarin rizasi oldu .Simdik kizlar bana nereyi onerirsiniz balayi icin suan benim
Aklimda trabzon var ama daha bilmiyorum 🙈😂hersey ani olunca bu arada suan sozlum yanimda vize ile geldi cok macera yasadim simdik yazarsam yarin sabah bulur🤣🤣bu arada diyete de basladim size de tavsiye ederim Diyetisiyen melek aslan koc 💃1 hafta 3 kilo verdim harika gidiyo tabiki bunlarin arasinda yasakli gidalar var‼️ Oyle yani bunlarin hepsini yasadim 🙈🤲ama bugune de sukur .
Dugun hazirliklari💃💃
Hayırlı olsun canım
Balayı yeri bence kişiden kişiye değişir nişanlın ve sen denizi yüzmeyi mi yoksa dağ bayır yeşillik mi seversiniz ona göre karar verin bence ki güzel geçsin sevmediğiniz bi şey yaparsanız tad almazsınız biz mesela Antalya’ya gitmiştik gündüzleri otelde havuz deniz parasailing jet ski felan akşam çıkardık Side de tarihi yerleri alışveriş yerleri felan gezerdik 1 hafta kaldık ben eğlendim 🌸
Aysenur_68 Antalya olimpos öneririm hem doğa hem deniz, Aydın didim de çok güzel tatil için, yani arkadaşın dediği gibi siz nasıl yerle seviyorsunuz ona bağlı gezmeyi seviyorsanız bahsettiğim yerler çok güzel yok biz odadan dışarı çıkmayız film izleriz, sabahlar olmaz diyorsan otel 😂
Aysenur_68
Öncelikle rabbim tamamına da erdirsin inşallah cnm
Ben balayına Eylül de dügünum oldu alanyaya gitmiştim 5 yıldızlı alkolda dahil bir oteldi Allah var otelden cok cok Memnun kaldım ama Alanya denizi bilmiyorum bize mi denk geldi ama o ayda gidince aşırı dalgalıyıdı 5 gece 6 gün kaldık 1 kere denize girdik enfeksiyon kapmayım diyede havuza girmedim o yüzden pek bişey anlamadım tatilden tavsiyem eger dinlersen beni dügünden 1 2 hafta sonra git bence balayına hem dinlenmiş evinin tadını cıkarmıs olursun hemde tatilde ev aklına gelmez sahsen benim için sürekli odaya gidip yatmak vardı cok yorgundum birde esime bas basa vakit gecirmek daha hoşuma gitmişti esim devamlı havuza inelim VS desede ben odada duralım diyordum ama 1 2 hafta sonra gitmiş olsam doya doya denize havuza gidelim derdim 😂😂😂
Aysenur_68 hayırlı olsun şimdiden. Balayı için bana göre otel tercih etmek mantıklı dinlenmek için trabzon gibi gezilecek yerlerde daha çok yorulacaksınız çünkü inanılmaz güzel ve çok gezilecek yerler var. Balayından sonra karadeniz turu tavsiye ederim. Biz Antalya’ya gittik gündüzleri havuz vs. otelde dinlendik yedik içtik yattık nisanda deniz soğuktu giremedik 😂Akşamları otelden araba kiralayıp her akşam gezmiştik. Balayından dönüp bir kaç ay sonra da yaza karadeniz turu ayarlayıp gitmiştik aşırı yorulmuştk ama çok güzeldi
Aysenur_68 konuyla alakasız ama 2. Evliliğiniz mi? Evliydiniz öyle hatırlıyorum 🙈
Aysenur_68 valla biz biyerde kalmicaz .sanırım balayında ülke gezmek isteyen sayılı kişilerdeniz .biyerde tatil yapalım istemiyoruz zaten bunu hep yapabiliriz imkan olursa .hazır böyle sans varken degişik ülkelere yerlere gidicez tabiki insallah allah izin verirse .isteyen herkesede de nasip olsun🙏🌸