Benpempe Queen_Mommm kiz demin hapy kidste de gordum aynisini orayada mi yazmıştın 😃 bu aksam baslayabilirsin bende kılıyorum mutlu oldum senin adına 😇
Deleted16 Queen_Mommm evet mesela şu dakika karar verdiyseniz ikindi namazının kazasını kılıp sonrasında akşam okunduysa akşamı kılın. Bir de borç namazlarımız var onları kaza edip kılın af dileyin Allahtan hepsini kılmış gibi olucaksınız inşallah. Doğumdan sonra bende başlıcam inşallah. Çok sevindim sizin adınıza daim olsun inşallah hep 🙏🏼🌸
Hello33 İnanırmısın duş aldım ve yeni namaz kılmaya niyetlendim şeytan beni yine oyaladı bir buraya bakayım dedim ilk karşıma çıkan bu oldu SüphanAllah şimdi başlayacağım Allahım hepimizi affetsin ♥️
Kumruu Queen_Mommm Allah daim etsin inşallah istediğiniz vakti kılabilirsiniz. Bir kaç gün devam ederseniz insan bırakamıyor zaten koşmayınca hep bir eksiklik hissediyor.
sureleddin Queen_Mommm Merhaba Allah daim etsin İnşallah ❤️ şuan hangi vakitse hemen o vakitten başlayabilirsiniz 🥰
Yavrukedi Queen_Mommm allah daim etsm canım. İnan bir hafta kıl sonrasında zaten vakit geçince vicdanın sızlıyor resmen kılmak için can atıyorsun😇
Rouge Queen_Mommm ben direk istedigim vakitte başlamıştım devam ettirdim yani karar verdiğim zamanda ..
Nezaket2010kerimali2020moms Queen_Mommm bende Bi ara başlayıp bırakmıştım malesef ama Bi kaçgündür tekrar başladım girdim banyoya bir güzel temizlenip abdestimi aldım ve başladım bu sefer kararlıyım inşallah rabbim daim eylesin sen karar ver yeterki rabbim daim eyler inşallah
Popy_ Queen_Mommm bulunduğun vaktin namazıyla da başlayabilirisn şimdiden Allah kabul etsin gün içinde abdestli gez mesela ezan okunmasına 10 dk kala kur saati yada uygulamasını da indir 10 dk önce çalar gider abdestini alırsın okununca da kılarsın ay ismini değişen mi böyle dini şeyler yazarken isimle aynı yerde olunca bile tuhaf hissediyorum